Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozna katera bolj Šibenik? 10.6.2008 22:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mercatorja ni, poglej na www.mercator.hr za prodajne tocke. Spara pa sploh ni na Hrvaskem, se mi zdi. Drugace pa v njihovih trgovinah dobis vse.
|
|
|
|
RE: Pozna katera bolj Šibenik? 10.6.2008 22:17:19
|
|
|
|
mamči
|
Mi smo že leta stacionirani na vikendu malo stran od Vodic- Tribunju,za sproti dobiš sve v njihovih trgovinah Konzum. Večje nakupe pa lahko narediš v Vodicah pri bencinski črpalki - je en velik market, se pa za boga ne spomnim imena. Tam pa res dobiš vse.
|
|
|
|
RE: Pozna katera bolj Šibenik? 10.6.2008 22:41:09
|
|
|
|
skuštrana
|
Mic, Spar je v Zadru in Zagrebu(ITAK ) V Šibeniku imaš pa več večjih trgovin Jolly, Plodine, kak Supekonzum se bo tudi našel...Ne vem zakaj bi morala bit ravno znana trgovina, saj mleko je v vseh mleko, kruh je kruh in vegeta vegeta..Ali se motim?
|
|
RE: Pozna katera bolj Šibenik? 10.6.2008 22:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Plodine To je nekaj v vezi z Mercatorjem, ce ze hoces njega... .
|
|
|
|
RE: Pozna katera bolj Šibenik? 10.6.2008 22:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mic, Spar je v Zadru in Zagrebu(ITAK ) Aha hvala. Jaz sem tako lena, da grem do prve spodobne trgovine.... . Na dopustu pa sploh...se do prve je vedno (pre)dalec .
|
|
|
|
RE: Pozna katera bolj Šibenik? 10.6.2008 23:36:59
|
|
|
|
PIAF
|
Pač mi je fino kupovat znane izdelke, katerih okus poznam...zato. Hvala vam za odgovore!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?