Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 11:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič delala 3 dni prej pa je bil +... samo se ni dobro končalo zdaj drugič pa en teden po izostanku... Cikluse sem imela redne na 28 dni... Ja pa bil je pms oz. kao pms, kar hud
|
|
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 11:55:11
|
|
|
|
MAŠKA
|
Tokrat prvič 3 dni pred izostankom in je bil rahel plusek. Ponovila sem ga še enkrat na dan izostanka in je bil plusek že močnejši.
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 12:26:43
|
|
|
|
manna
|
Delala test 3 dni pred izostankom M, približno 13 dni po ovulaciji. Bil je pozitiven, naslednji dan spet pozitiven in nato naslednji dan spet. Vsak dan sem bila bolj vesela :)
|
|
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 12:28:01
|
|
|
|
manna
|
Aja, glede na ostale cikluse so bili znaki popolnoma enaki; torej boleče prsi, napeto črevesje, izcedek, skratka vse isto kot da bo prišla M.
|
|
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 14:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
zebra, znaki, ki si jih naštela, so lahko tudi znaki prihajajoče ... zato se ne moreš na njih vedno zanest ... priporočam ti, da počakaš vsaj na dan, ko naj bi dobila . ker če ga boš delala prej in bo test slučajno -, znaš biti razočarana. zato ti priporočam, da počakaš. je pa možno, da test pokaže tudi pred izostankom . ker se lahko nosečnost zazna nekje 12-13 dni po O. in če točno veš, kdaj naj bi imela O, potem si tudi lahko izračunaš, koliko dni je preteklo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?