|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozitiven test, rjav izcedek
27.10.2011 11:36:44   
polho3006
Punce,

saj naslov že nekaj pove. Zaradi bolečin v križu, me je premagla radovednost in sem 2 dni pred user posted image naredila baby chek, ki je na moje veliko presenečenje pokazal črtico ki naj bi ppomenila user posted image .Sicer je bila črtica zelo, zelo prosojna, vendar bila pa je. No ker sta v paketku dva testerja, pa zakaj bi eden sam sameval o mari sem včeraj zjutraj porabila še tistega in obe črtici v takoj, ampak testna nekoliko šibkejša od kontrolne. No danes pa naj bi prišla na obisk user posted image ...upala sem da je ne bo...no in zjutraj kar obilen voden rjav izcedek, ki se je nato spremenil v rumenega in nato popolnoma izginil.

Punce zanimajo me vaše izkušnje ob takšni situaciji.

Doma imam 22 mesečnega sinka in pri prvo nosečnosti so bili drugi znaki, ki pa jih sedaj ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozitiven test, rjav izcedek
27.10.2011 14:05:22   
*Aura
Hmmmm,
nekateri pravijo, da obstaja tudi možnost, da imaš menstruacijo, pa si vseeno noseča.
Mogoče je to tvoj primer, ......ampak saj je bil le rjav izcedek....ne pa kri?!?!?user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2011 14:10:07   
mamimo
Ojla!

Tudi jaz sem v času pričakovane menstruacije oz. dva dni pred tem imela malo svetlorjavega izcedka. Pa ni bila menstruacija user posted image . Šlo naj bi za vgnezditveno krvavitev. In test je bil pozitiven. Zdaj je mali star že skoraj 18 mesecev.

Edino bodi pozorna, če bi se ob pozitivnem testu izcedki nadaljevali. Potem bo treba h ginekologu.

lp

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2011 14:17:33   
Anonimen
Jaz sem trenutno noseča skoraj 9 tednov in sem imela 2 dni pred pričakovano M rjav izcedek, mislila sem, da prihaja M. No pa ni bilo naslednje 3 dni nič in sem naredila test, bil je seveda +.user posted image Čez ca. 2-3 dni pa se je začel temno rjav, na momente skoraj črn izcedek, ki je vztrajal ca. 2 tedna, potem pa se je nehal in zdaj je mir.

(odgovor članu mamimo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2011 8:11:21   
Natka23
jaz sem imela prve tedne skoz vsaj 1x tedensko rajv izcedek, itak panika, ampak dokler ni rozast je ok, no zdej imam še 2t do pdpjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2011 8:23:36   
polho3006
Hvala punce, ste me kar pomirile!

Včeraj potem cel popoldan ni bilo nič izcedka, ampak ga je sedaj spet malenkost. Upam, držim pesti, da bo z malo pikico v mojem bušiju vse o.k.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?