|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozitiven-negatien test
18.3.2011 16:14:09   
ksenija121
Pozdravljene,

že nekaj časa si s partnerjem želiva otroka.  Zadnjo user posted image sem dobila 12.2.2011.  user posted image imam redne in to na 28 dni. Ker do 14.3 še nisem dobila user posted image , sem naredila test (Clear blue), ki je bil na mojo srečo pozitivenuser posted image user posted image .  Tudi bazalana temperatura mi ni padla, kot pred vsako user posted image .
Danes 18.3 sem zjutraj začela krvaveti in sem seveda takoj ibiskala ginekologa, ki mi je povedal, da sploh nisem bila noseča, tudi urinski test je pokazal negativno. V ponedeljek moram nazaj h G.
Ali je imela že katera podobno izkušnjo?  Prosim pomagajte....user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozitiven-negatien test
18.3.2011 16:15:30   
Najaa
Ja, meni je enkrat test pokazal dve črtici, pa sem potem dobila M. Zdej lahko, da je test narobe kazal, ali pa je šlo naprej.

(odgovor članu ksenija121)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2011 17:15:41   
isabeaux
Če ti ni naredil krvnega testa in uz - ja...potem ti definitivno ne more reči, da nisi bila noseča...user posted image  Namreč vsak normalen g. ti bo na + clear blue nardil takoj krvni test...in če je betahcg visok, bo test ponovil...zakaj...ker če krvaviš, ni nujno, da nisi več noseča, oz. ni nujno, da se je zarodek vgnezdil v maternici...lahko se je v jajcevodu, kar je zate kljub krvavitvi še zmeraj lahko nosečnost, ki bo mogla biti na žalost končana...ampak nevarnost zate je...žal....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2011 17:30:16   
ksenija121
Ja po urinskem testu, ki je pokazal okroglo 0, je rekel da nisem bila noseča.  V ponedeljek sem naročena nazaj-takrat bodo že krvni testi in koncentracija betahcg pa bo vse bolj jasno.  Mi pa je naredo UZ ampak se nič ne vidi, tako da nevem....

Mi ni več čisto nič jasno.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2011 23:25:55   
isabeaux
Če ti je nardil uz...bi moral videti vsaj prosto tekočino v podtrebušju in možne sactosalpinge, če bi se nosečnost razvijala v jajcevodih, ti je kaj od ega omenil?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ksenija121)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2011 10:35:42   
Matejita
Sem tudi jaz cisto na zacetku nosecnosti krvavela. Test je pokazal noecnost, svakinja, ki je pa zdravnica je pa po telefonskem pogovoru rekla, da sem dobila menstruacijo z zamikom. Na sreco ni imela prav, zdajle sem v 26em tednu. Ginekolog me je pregledal, dal progesteron in predpisal 10 dni strogega pocitka in je pomagalo.

Sem pa prebirala, kaksne napake testov so mozne. Mozne so ob napacni uporabi, da bi pa pozitiven test bil negativen je pa mozno samo, ce jemljes zdravila, ki vsebujejo hormon, na katerega so testi obcutljivi, sicer se pa lahko zgodi v primeru, da takoj po zanositvi izgubis jajcece.

Kakorkoli, upam, da cimprej ugledas user posted image  .

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?