Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozitiven-negatien test 18.3.2011 16:15:30
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, meni je enkrat test pokazal dve črtici, pa sem potem dobila M. Zdej lahko, da je test narobe kazal, ali pa je šlo naprej.
|
|
|
|
RE: Pozitiven-negatien test 18.3.2011 17:15:41
|
|
|
|
isabeaux
|
Če ti ni naredil krvnega testa in uz - ja...potem ti definitivno ne more reči, da nisi bila noseča... Namreč vsak normalen g. ti bo na + clear blue nardil takoj krvni test...in če je betahcg visok, bo test ponovil...zakaj...ker če krvaviš, ni nujno, da nisi več noseča, oz. ni nujno, da se je zarodek vgnezdil v maternici...lahko se je v jajcevodu, kar je zate kljub krvavitvi še zmeraj lahko nosečnost, ki bo mogla biti na žalost končana...ampak nevarnost zate je...žal....
|
|
RE: Pozitiven-negatien test 18.3.2011 17:30:16
|
|
|
|
ksenija121
|
Ja po urinskem testu, ki je pokazal okroglo 0, je rekel da nisem bila noseča. V ponedeljek sem naročena nazaj-takrat bodo že krvni testi in koncentracija betahcg pa bo vse bolj jasno. Mi pa je naredo UZ ampak se nič ne vidi, tako da nevem.... Mi ni več čisto nič jasno.
|
|
|
|
RE: Pozitiven-negatien test 18.3.2011 23:25:55
|
|
|
|
isabeaux
|
Če ti je nardil uz...bi moral videti vsaj prosto tekočino v podtrebušju in možne sactosalpinge, če bi se nosečnost razvijala v jajcevodih, ti je kaj od ega omenil?
|
|
RE: Pozitiven-negatien test 27.3.2011 10:35:42
|
|
|
|
Matejita
|
Sem tudi jaz cisto na zacetku nosecnosti krvavela. Test je pokazal noecnost, svakinja, ki je pa zdravnica je pa po telefonskem pogovoru rekla, da sem dobila menstruacijo z zamikom. Na sreco ni imela prav, zdajle sem v 26em tednu. Ginekolog me je pregledal, dal progesteron in predpisal 10 dni strogega pocitka in je pomagalo. Sem pa prebirala, kaksne napake testov so mozne. Mozne so ob napacni uporabi, da bi pa pozitiven test bil negativen je pa mozno samo, ce jemljes zdravila, ki vsebujejo hormon, na katerega so testi obcutljivi, sicer se pa lahko zgodi v primeru, da takoj po zanositvi izgubis jajcece. Kakorkoli, upam, da cimprej ugledas .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?