Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pozdravljene, drage punce 31.7.2005 17:10:07
|
|
|
|
PiaM
|
Dolgo vas že nisem brala, zato se moram malo javiti.:rozica: Ni šlo prej, čeprav smo z dopusta prišli kar 5 dni prej.Vse dni sem preležala in bruhala in sem komaj danes prišla toliko k sebi, da sem lahko sedla za računalnik.Bilo je zelo hudo, komaj sem se izvlekla, da nisem pristala v bolnici.Upam, da je najhuje za mano in da bom lahko zdaj vsaj pokonci, kljub slabostim naprej.Blagor tistim :nosecka:, ki jim ni slabo. Kako ste kaj punce? Uživate na :morje: ali ste delovno? Je kaj novih nosečk? Upam, da bo vročina malo popustila, saj me to dodatno muči in še bolj sili na bruhanje.Domačim sva že povedala, čeprav sva nameravala šele za moj RD, ampak so bili tako zaskrbljeni zaradi bruhanja, da jim nisem mogla lagati, da je to od hrane.So vsi zelo veseli, najbolj pa najina hčerkica, ki bo končno dobila brateca ali sestrico. Moj prvi pregled pri G je tudi za mano,je vse o.k in sem v 9.tednu. Javite se kaj, babike.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pozdravljene, drage punce 31.7.2005 17:49:20
|
|
|
|
ameli
|
Uboga :((, ampak glavno, da si ti in :duda: OK. Pokvarjen :morje: bo kmalu pozabljen, pa tudi slabosti hitro minejo. Uživaj v :nosecka:
|
|
|
|
Pozdravljene, drage punce 31.7.2005 17:56:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
ojoj, uboga reva, ti nič ne zavidam, sama sem bila na istem :( edina moja prijatelja sta bila takrat Soleti bobi palčka in Šveps:) upam, da bodo tvoje slabosti do konc avgusta izginile :)
|
|
|
|
Pozdravljene, drage punce 31.7.2005 18:08:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
PiaM:rozica::rozica::rozica:, upam, da te slabosti kmalu zapustijo.
|
|
|
|
Pozdravljene, drage punce 31.7.2005 19:10:45
|
|
|
|
aljča
|
PiaM mi je tolk hudo zate,ker imaš te nevšečne slabosti in bruhanje.Zato ti podarjam malo smeha,da ne boš imela čas laufat v WC;) Boljše je biti malo neumen kot malo pameten. Obstajajo ženske, ki trdijo da so vsi moški enaki. Ali ni to malo preveč izkušenj? Nikoli ne razpravljaj o politiki pri frizerju. Ko moški zagleda žensko postane lovec. Ko jo ulovi postane plen. Res nisem opazil, da se žena duši, kričala je kot običajno. Če ste opazile so jih verjetno napisali dedci:)-. Tako PiaM želim ti da ti kmalu preneha slabost in bruhanje in da boš imela še kaj lepega do konca nosečnosti.Bodi pridna veliko počivaj in ubogaj hčerkico in pa moža.;) Čao Alja:metulj::metulj: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pozdravljene, drage punce 31.7.2005 19:16:49
|
|
|
|
pika74
|
Heeeeeeeeeej PiaM a ti si noseča :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo: Jst pa nism vedla :((. Čestitke:rozica: - pa da bi ti te slabosti hitr minile:miska: Drž se bejba :miska::miska::miska: :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?