IrenaO.
|
Ja hvala za čestitke, ja vas zanima kako je bilo, ob pol šestih zjutraj sem se zbudila in dva krat letela na wc ker me je zašravfalo, živčki so delali sto na uro, hehe...Ko sem prišla do frizerja, kjer me je čakala tudi maskerka so živčki popuščali, kajti obe dekleti sta me spravili v pozitivno vzdušje, tako da je trema minila:)..Ko pa sem prišla na civilno v Preddvor sem samo še uživala in se smejala, kajti bila sem zelo ponosna nevestica, obljubim, da objavim slikice, nato je sledila cerkvena in nato pojedina in zabava. Ja zanimivo je bilo, ko so me ugrabili sorodniki in me odpeljali v sosednjo stavbo, me zaklenili, prižgali svečke, mi točili vinček in ko smo videli, da se je ženin z pričami odpeljal, je prišel lastnik z harmoniko in prižgale so se luči in v sobici je zaživelo, ampak po pol urah sem se vrnila na prizorišče, kjer so me svatje že pogrešali:))...Vesela sem, da sem imela take ljudi okoli sebe, od prijateljev, do sorodnikov, ki so bili ves čas na nogah, vključno z nama, svetujem da bodite, čim več v gibanju, ko bo vaš dan, kajti povabljeni se prilagajajo vama in vaju oponašajo:))...Zabava je trajala do štirih zjutraj, tako da sva se odpravila v posteljo ob petih zjutraj, ja res je bil nepozaben dan:))
|