|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravček
3.1.2005 13:53:53   
Tiamo
Prvo vsem srečnega pa zdravga, pa vse kar si najbolj želite!!!

Se vam moram malo javiti in ve meni na hitro napisati, kaj se je dogajalo 3 tedne ko me ni bilo na RR. Še vedno sem :nosecka: v 9 t. Sem zelo utrujena, cel dan mi je slabo, 3 sem skupi padla,...uglavnem sem čist švoh. Amapk bo :bravo::bravo:

Kako ste mi ve? Se mi je katera pridružila, mgoče Beguska, Saba, Pika74, pupika, Natka1, Neža81 ali Tinkamiška? No na hitro mi kaj napišite?!

p.s. Uspelo mi je prenehati kaditi :bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdravček
3.1.2005 14:10:55   
pupika
Tia na začetku tudi jaz tebi želim zelo lepo leto 2005.

Tia no še malo, pa bo ta utrujenost, slabost minila, potem boš pa samo še uživala. Držim pesti da bo čim hitreje minlo.

Aja no meni zamuaj danes 3 dan, tako, da še nič ne upam, dokler ne bom na CB zahledala :modri:.

Tia bravo uspelo ti je nehat kadit.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz se tudi matram že nekja časa, pa mi zaenkrat še ni uspelo, seveda upam, da mi bo takrat uspelo ko bom :nosecka:.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdravček
3.1.2005 14:15:15   
Tejčika
Pupika,

kako dolgo pa že delata dojenčka?

tejcika

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravček
3.1.2005 14:18:02   
Tiamo
hvala pupika in držim pest, da ti bo zamujala 9 mesecev.

Glede cigaret se ne obremenjuj, ker k ti bo naredilo klik v glavi, boš tudi ti nehala.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdravček
3.1.2005 14:24:48   
pupika
Tia hvala.

Tejcika midva delava na :duda: 5 mesecev.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pozdravček
3.1.2005 14:27:57   
Natka1
Pozdrav v novem letu tudi z moje strani prav vsem, ki se trudite za :duda: .

Jaz bi mogla dobiti M:hudicek: 01.01., zaenkrat je še ni, upam, da je tudi ne bo.... Ampak ta nesramnica se prav nič ne ozira na moje želje ....

Test se bojim narediti, verjetno ga bom enkrat ta teden, če ne bo prej :hudicek: .

Upam, da bo januar prinesel čim več :nosecka: !

Natka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pozdravček
3.1.2005 14:50:06   
tinkamiška
Tia74 in vse ostale tudi jaz vam želim vse najlepše v tem letu, da bi vas sreča spremljala na vsakem koraku!!!

Tia74, tebe pa kr matra...sam, da si O.K.! Sigurn, da bo:bravo::bravo:!
Veš,:bravo::bravo::bravo::bravo:, da si nehala kadit, vem kako je težko, glavno, da si mimo, zdej bo pa super boš vidla!

Jst bi morala 13.1. dobit Franco, pol moram pa hitro na ginek. klicat, da mi povejo točen datum za histero in laparo. Sem zdej velik boljše volje in mam kr neki zastavljenih ciljev, poleg:duda:, za to leto, da slučajno nebi bila preveč obremenjena z
razmuišljanjem o9nebesa.

Vglavnem vsem, ki čakate na:modri::roza: držim pesti in vse, ki ste9nebesa, da bi vam bilo čim lepše!

Tinka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.