|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozabljen tampon?????
6.4.2010 21:30:56   
Anonimen
Punce, men je nerodno, zato pišem anonimno. Zakaj takšnega še nisem slišala, ne pa da bi se meni zgodilo.

V četrtek sem dobila menstruacijo, v soboto pa mi je bilo čudno, da sem potegnila ven suh tampon. Sem mislila ok, verjetno od stresa nisem imela tako dolgo M. V nedeljo sva z možem imela spolne odnose, nakar mi pravi, da ga je nekaj ribalo. Naslednji dan je imel majhno ranico. danes pa se mi pojavi rjavkast izcedek in mi ni bilo jasno zakaj, če v soboto, nedeljo in ponedeljek nisem imela več M.
Ko pridem iz službe sem se umivala in začutim da mi iz nožnice štrli nekaj trdega. Kličem moža, on pa me vpraša če sem pozabila notri tampon. Sem mu rekla, da naj neha s takšnimi...tampon pozabit notuser posted image .....nakar malo pritisnem in začutim zamponuser posted image user posted image user posted image ....najmanj 4 dni se je notri pocal, vmes pa sva imela z možem odnose.
Kličem takoj G, ji povem in jo vprašam če je lahko kaj narobe, ker je bil obupen vonj. je rekla, da ne. Da ve kakšen grozen vonj je, ker je že sama jemala  pacientkam ven tamponuser posted image user posted image user posted image . Ok, je še nekaj takšnih kot jazuser posted image user posted image user posted image

Šele kasneje sem se spomnila, da vrvice ni bilo na tamponu. V nožnici je tudi nisem natipala, glede nato, da je dolga, bi jo skor morala, če bi bila not.

Sej ne vem kaj naj? A je možno da je vrvica kje globlje?

Mislim...po trinajstih letih uporabljanja tamponov se mi to zgodiuser posted image user posted image user posted image ...pa se enostavno ne morem spomnit, kakouser posted image Za mano je zelo naporen teden, pa vseeno........ da sem na tampon pozabila...OMBuser posted image .

Verjetno bom od sedaj naprej do menopavze od moža poslušala...A si vzela ven tampon?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozabljen tampon?????
6.4.2010 21:53:58   
TomTaylor
ou dear...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 22:02:48   
Anonimen
Ti si ga pozabila par dni..._Neko dekle pa...
S partnerjem sta se zelo trudila,da bi zanosila...nevem koliko mesecev.
Menstruacije je imela iz meseca v mesec čudnih datumov,in čudnih izcedkov,...Nakar je šla k ginekologu.Našli so ji tampon,ki ji je hranil bakterije celih 6 mesecev.
Pol pa veš kakšno nesnago ji je ta tampon naredil.
Ginekolog ji je rekel,da še dobro,da so ji ga lahko vzeli ven,ker bi bilo lahko zelo nevarno v nadalnje za njena rodila.

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2010 22:09:46   
eee35
WOW. Upam, da nisi nobenega vnetja fasala...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2010 22:14:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

WOW. Upam, da nisi nobenega vnetja fasala...

Nimam vnetja, zaenkrat je vse normalno. G mi je rekla, da si naj namažem nožnico z jogurtom, ker tampon izuši sluznico.

Še vedno pa mi ni jasno kaj je z vrvicouser posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2010 22:17:39   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spermiji jo imajo za bungee jumping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2010 16:03:44   
juniorka

Kaj pa, ce nisi pozabila tampona izvlect, ampak je imel napako, se je drug zravn drzal al kaj podobnega in je pac del ostal notri??? Jaz si to tako razlagam, ker vrvica res tezko pade ven!
Jaz sem pa enkrat folijo na zgornji strani pozabila snet, mi je drug dan hvalabogu ven sla, ko sem vlozke naprej uporabljalauser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2010 16:18:23   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

ou dear...

se strinjam.. in res mi ne gre v racun kako lahko sexate s tamponom v noznici... user posted image ne gre in ne gre mi v racun.. al mam jst res tok malo noznico al jst ne vem.. in tudi ce si dam tampon notr, mi sam zleze ven ze ko grem lulat, kaj sele da bi ga mela notr tok casa user posted image user posted image user posted image pa si ga vedno do konca notr porinem!! no, zdej sem nehala z uporabo le-teh, ampak se takrat ko sem jih..

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2010 16:20:33   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Jaz sem pa enkrat folijo na zgornji strani pozabila snet, mi je drug dan hvalabogu ven sla, ko sem vlozke naprej uporabljalauser posted image

hahaha, tole se je pa tudi meni že zgodilo user posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2010 16:22:45   
baguSka
mate srecno da je samo od sebe vn padlo... ker je tko malo... in nekako predvidevam, da bi tud tista vrvica mogla prit vn, ce je pac ostala notr... ni pa receno, ce tudi tampono tok casa ostane notr!? hmm..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2010 16:25:32   
Kratka
če dodam na moj zgornji post še to, da meni ni folija sama ven padla, ampak je ostala na tamponu. Je bil hecne oblike, ko sem ga ven potegnala user posted image

< Sporočilo je popravil Kratka -- 7.4.2010 16:26:02 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2010 16:25:53   
m_o_i
eh, tudi kondomi se lahko zgubijo tam not user posted image  
mladi pa nori, kaj ces...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2010 16:26:10   
baguSka
uf, se vecja sreca.. user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.4.2010 16:26:43   
Kratka
moi, to maš tud prav user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.4.2010 16:29:29   
baguSka
no ok.. sej se zgodi.. da se kej zgubi.. ampak tud nekako s ciscenje pride vn al ... !? ne razumem pa kako ne cutite tampona, ce sexate z njim.. user posted image jst mam ocitno res eno malo noznicko.. user posted image ker kot sem rekla, mi ze pri lulanju ven pokuka.. user posted image itak sme si jih pa redno menjavala in tudi ko se umivam oz tusiram, bi vedla oz cutla... user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2010 16:38:54   
m_o_i
ti povem, da nisem NIC cutla; ampak ker ga ni blo niti pod jogijem, niti nikjer med posteljnino(jebelacestauglajena-v sekundi sva bla takrat oba trezna), sem sla h G, da bi ona to malo pogledalauser posted image  in kljub povedanemu me je narocila cez en mesec, posledicno sem si poiskala drugo G (ampak to je ze druga zgodba), ki me je narocila naslednji dan. sem pa zvecer pri lulanju skoraj omedlela, ko sem vidla, kaj lulamuser posted image user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.4.2010 16:39:22   
lala.
Baguska, pri lulanju ti ven pokuka?user posted image A pa si ziher, da si ga pravilno vstaviš?

< Sporočilo je popravil lala. -- 7.4.2010 16:40:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.4.2010 16:50:06   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: lala.

Baguska, pri lulanju ti ven pokuka?user posted image A pa si ziher, da si ga pravilno vstaviš?

Mogoče pa ima ohlapne mišice. Keglove vaje so fajn za učvrstitev.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu lala.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.4.2010 20:23:38   
picola1

Ti si ga pozabila par dni..._Neko dekle pa...
S partnerjem sta se zelo trudila,da bi zanosila...nevem koliko mesecev.
Menstruacije je imela iz meseca v mesec čudnih datumov,in čudnih izcedkov,...Nakar je šla k ginekologu.Našli so ji tampon,ki ji je hranil bakterije celih 6 mesecev.
Pol pa veš kakšno nesnago ji je ta tampon naredil.
Ginekolog ji je rekel,da še dobro,da so ji ga lahko vzeli ven,ker bi bilo lahko zelo nevarno v nadalnje za njena rodila.

6 mesecev????? To pa skor ne morem verjet, da ni blo nobenih posledic...user posted image Ker mi smo enkrat imeli enkrat eno pacientko, ki je bila v komi že, ko je bila k nam pripeljana...In nihče ni videl, da je imela tampon in je potem ta ženska umrla-zaradi sepse (zastrupitve krvi), ker se je tolk bakterij razvilo od tega tampona...(pa je blo to 'samo' 14 dni, kaj se šele dogaja po 6 mesecih????)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.4.2010 21:45:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

6 mesecev????? To pa skor ne morem verjet, da ni blo nobenih posledic...user posted image Ker mi smo enkrat imeli enkrat eno pacientko, ki je bila v komi že, ko je bila k nam pripeljana...In nihče ni videl, da je imela tampon in je potem ta ženska umrla-zaradi sepse (zastrupitve krvi), ker se je tolk bakterij razvilo od tega tampona...(pa je blo to 'samo' 14 dni, kaj se šele dogaja po 6 mesecih????)

A to pomeni, da se men lahko enako zgodi z vrvico? Nič, bom šla h g, pa da vidim če ona lahko kako pogleda.

baguska, tud meni ni jasno, da tampona sploh nisem čutila, kaj šele sexala. A mi verjameš, da me je skoraj kap, ko sem začutila, da mi iz nožnice nekaj ven leze???? Na kraj pameti mi ni prišlo, da bi bil tampon. Ma groza me je bla, ker mi ni bilo nič jasno.
Sem tudi sama pomislila na napako, ampak tampon je bil cel, samo brez vrvice.

picola, kakšni so pa znaki sepse?

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.4.2010 21:47:14   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

spermiji jo imajo za bungee jumping.

user posted image

Drugače pa se je meni enkrat pripetilo tudi nekaj podobno čudnega user posted image . Enako mi je partner rekel, da ga je nekaj opraskalo oz pičilo med odnosom... Meni nič jasno. Sva se zezala, da je moja tamala pač lačna in grize user posted image user posted image . Pa probava zopet, pa spet praskanje... Potem sva detaljno pregledala zadevo...in našla miny-tiny košček plastičnega ovoja, ki se nahaja na kapici tampona...user posted image . Sicer je šlo le za en dan, ampak od takrat preverjam vse trikrat.

P.S.: Aha, sem zdaj prebrala, da se to kar dogaja....Meni pa je bilo tako zelo nerodno takrat, sem mislila, le kako lahko ena ženska to spregleda... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.4.2010 21:51:27 >

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 21
7.4.2010 22:39:40   
Anonimen
Tudi jaz sem enkrat tako pozabila notri par dni :(. Groza, ne vem, kako se mi je to zgodilo. Pojdi res h ginekologinji še zaradi vrvice.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.4.2010 21:03:08   
Anonimen
da sem vam javim....

Danes sem bila pri G in vrvice ni nikjer, globlje pa ne more it. Moj nagravžni dogodek se je dobro končal. Me je pa stisnilo, ko sem prebrala, da lahko pride celo do sepse.

Kaj češ, živim se vse lahko zgodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2010 18:48:18   
picola1
Znaki sepse so najprej visoka vročina (tut čez 40 stopinj), mrzlica...skratka verjemi mi, da ne moreš falit...mal si preberi še na netu.
Sam, če ni vrvice in nimaš takšnih znakov, ne rabiš skrbet. Drugič pa le bodi malo bolj previdna...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2010 23:05:34   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Drugič pa le bodi malo bolj previdna...user posted image

zvonček na trakec zavezat user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?