Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No, ker se tukaj tako malo čveka...bi vas rada seznanila s tem, da je naša Dr. Lilijana Kornhauser Cerar dala intervju v reviji Jana- je nekaj o nedonošenčkih. V tem intervjuju omenja tudi mene-kot mamico, ki se vozi iz okolice SG. Sedaj pa me malo zanima, kako je z vašimi potnimi stroški????????????? Verjetno niso bili povrnjeni... Kaj menite o tem vi????????????????
LP, sem imela list za povračilo potnih stroškov, vendar zavarovalnica NI povrnila potnih stroškov ne meni, in ne vsaj še trem mamicam, ki jih poznam.... So odgovorili, da mi mora porodnišnica zagotoviti bivanje- kdo pa lahko biva 5 mesecev tam, doma pa še en otrok????????????????????????????????
Meni pa ni jasno, kako lahko nekdo biva v porodnišnici in se hkrati vozi vanjo, da zahteva povračilo stroškov - tale zavarovalniška logika mi nikakor ni jasna 24. teden - napiši pritožbo! Navsezaddjne v porodnišnici biva tvoj otrok!