Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Povračilo kupnine - kdo? 11.7.2007 10:49:42
|
|
|
|
honey
|
Z možem sva se odločila, da bova v garaži po tleh dala epoksi premaz. Ko smo se lotili dela, je mojster (sobopleskar sicer) zmešal obe komponenti po navodilih na embalaži. Ker pa ni te zmesi porabil v 30-ih minutah, se je zmes strila in je bila neuporabna. VENDAR TEGA, DA JE POTREBNO PORABITI ZMEŠANI KOMPONENTI V 30-ih MINUTAH, NI NAVEDENO NIKJER!!!!! To je mož izvedel, ko je klical v firmo, ki izdeluje te epoksi premazein so mu povedali potem po telefonu. Glede na to, da je ta reč precej draga (160 €) hočem dobiti kupnino nazaj, pa me zdaj zanima, kdo je "dolžan" vrniti kupnino - proizvajalec, ker nima tega napisanega na embalaži oz. prodajalec, ker nam tega ni povedal. Zdaj se proizvajalci zgovarjajo na prodajalca, češ da oni dajo vedno tehnični list zraven in da je kriv prodajalec, ker nam ga ni dal, prodajalec pa pravi, da nima nobenega tehničnega lista za epoksi premaze. Na koga naj se zdaj obrnem in ga držim za kravato? Nimam več pojma.
|
|
|
|
RE: Povračilo kupnine - kdo? 11.7.2007 11:02:02
|
|
|
|
Lenny
|
Prodajalcu mimogrede omeni tržnega inšpektorja. Mogoče bo odziv presenetljivo hiter. Lahko pa pokličeš Urad za varstvo potrošnikov na Kotnikovi v Ljubljani, pa ti bodo dali tudi pravni nasvet. Evo telefon: 080 8899. Veliko uspeha, pa javi, kaj boš uredila!
|
|
|
|
RE: Povračilo kupnine - kdo? 11.7.2007 11:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
po mojem mnenju kupnino zahtevaš nazaj od tistega pri kateremu si kupil in mu torej tut dal denar. prodajalec je odgovoren tut za deklaracije in vsa navodila, če jih nima se more on zment s proizvajalcem na pa stranka sama. drgač bi šla direkt k proizvajalcu kupit a ne? tko da ti napiš pisno reklamacijo prodajalcu! obnvezno mej neki črno na belem! in zahtevej za rešitev reklamacije - al da ti dajo denar nazaj oz dobropis al pa novo robo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?