srki
|
Neva6, pri nas je bilo isto. Predvčerajšnjim že ni hotel nič jesti, čeprav smo pekli čevapčiče , ki vem da jih ima rad, ni ničesar jedel. Pa sem si mislila, OK, vročina je, nima časa ker se igra in obožuje bit zunaj. Ko sem ga dajala spat, je bil nekam čudno vroč, vročina je bila sicer 37,4. Naslednje jutro je bil normalen, šel v vrtec, v vrtcu je bilo tudi vse OK, ko pa pridem iz službe, ga potipam po čelu in opet vroč. Pa čelo še ni bilo tako vroče, ampak lica-čisto vsa rdeča in totalno vroča. Bilo je čedalje hujše, sirupa ni hotel, tako da sem mu dala svečko. Spal je 2 uri oz. bolj dremal, jaz pa z njim , kako je pasalo! Potem je pa minilo, kot bi trenil in spet je bil tisti stari Aljaž-razposajen, zgovoren. Prej pa kot "živi mrlič", pa tudi piti ni hotel. Zjutraj je bilo tudi vse OK. Rdeče pikice sem pa tudi jaz opazila, sploh na trebuhu, ampak to še takrat, ko je imel vročino, tako da ne vem, ali je to 6. bolezen ali ne. Sicer pa res ni nič čudnega, da so (smo) non-stop bolni, ker je to vreme čisto zmešano-enkrat mraz, drugič preveč vroče... No, upam da našim sončkom ni hudega in da bo to čimprej minilo. Se že prav bojim, kaj bo avgusta, ko gremo na morje, da ne bo spet zbolel, kot lani .
|