|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povišan tonus mišic
12.3.2005 21:26:44   
Anonimen
... je verjetno to, o čemer sem včeraj spraševala. Danes že ves večer berem stvari, ki sem jih na MON-u našla z iskalnikom in sem zelo, zelo zaskrbljena.
Tudi ostalim, ki so pisale, da se tako zvijanje pojavlja tudi pri njih, svetujem, da si ogledajo te strani in se oglasijo pri pediatru.

Pa še ta stran o handlingu, ki sem jo našla...

jaz VSE delam narobe!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Povišan tonus mišic
12.3.2005 21:29:07   
Anonimen
http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050506.htm

Na RR brez < in >!!! Samo presledek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Povišan tonus mišic
12.3.2005 22:27:26   
Pikca
Selena, ne bit toliko zaskrbljena. Tudi moja Živa ima hipertonijo in sem bila od začetka precej panična, pa ni tako hudo. Pri 5,5 mesecih je čisto v koraku z vrstniki (zna se obračat na trebušček in nazaj, lepo prijema in spušča predmete, začenja sedeti...) Pa tudi fizioterapevtka me je pomirila, da to ni taka huda motnja, možno je le, da bi kasneje osvojila nekatere veščine (sedenje, plazenje) in da bi bila nekoliko manj spretna (npr. grda pisava), tukaj pa pomaga fizioterapija in pravilen handling.
Lp, Pikca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Povišan tonus mišic
13.3.2005 8:33:17   
dory
Mi smo utrpeli hud povisan misicni tonus...sam handling pa ti iz izkusenj povem,da ne pomaga dosti...so se druge stvari,bolj pomembne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Povišan tonus mišic
13.3.2005 10:18:12   
HuAnita
teja., KAJ???? Katere stvari?! Daj nam malo pomagaj... :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Povišan tonus mišic
13.3.2005 15:12:14   
Anonimen
Teja, ti glede te težave lahko pišem na privat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Povišan tonus mišic
13.3.2005 20:20:39   
petra + zoja
selena,
jaz pa mislim ,da so te vaje zelo vredu, ker se otrok veliko nosi, hrani, ga dviguješ in spet polagaš, če slediš pravim gibom, potem bo rezultat hitro tukaj!

Malo sem pregledala link od Ribice in to so vaje, ki jih je med drugim z Zojo tudi delala fizioterapevtka, tako da mislim, da ti bodo koristile!
Zoja je imela tudi povišan mišični tonus, z vajami, smo jih odpravili.
Pri enem letu vse ok!!!!:bravo::love::bravo::bravo:

Tako da ti priporočam kakšno fizioterapijo in izvajanje teh vaj!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Povišan tonus mišic
14.3.2005 9:29:05   
dory
Selena pisi anytime :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Povišan tonus mišic
14.3.2005 9:30:19   
dory
Pri nas je bil handling samo macji kaselj...neki casa je blo ok,dokler ni tamal silil po svoje...jaz bi ga ukrotila lahko samo,ce bi ga privezala na podlago:zmeden:...poleg tega se handlinga iz neta ne mors naucit...te morajo naucit teh prijemov...ker morajo biti pravilni in ne neki na oko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?