sovica3
|
Rodila bom konec januarja, imam namen ostati doma z dojenčkom, prvorojenka bo pa v vrtcu. V vrtcu naravnost uživa, doma ji je dolgčas, pogreša družbo... Ko jo pripeljem v vrtec, zdrvi v igralnico, komaj, da me pogleda ko odidem... Tudi sedaj je tako, doma sem na rizični nosečnosti, hčerko imam pa v vrtcu in nimam niti malo slabe vesti. Super ji je tam, bolje kot da bi bilo z mano doma. Kaj tam vse počnejo! Pripeljem jo na zajtrk, pridem pa kakor je. Če je dež, pridem recimo ob 14h (se ravno dobro zbudi po popoldanskem spancu), če pa vem, da gredo ven, pa pridem ponjo ob treh. Doma ni tobogana, ni toliko družbe, ogromno energije ima, mora malo šibati okrog... Itak pa, saj vidiš kako se otrok tam počuti. Če bi videla, da noče v vrtec, da bi me kaj motilo, bi bila pri meni doma. Tiste vzgojiteljice, ki jim je pa težko delati 8 ur z otroki in očitajo mamicam, ki so doma, pa povem, da ste si izbrale napačno službo. Vse delamo po 8 ur, vemo kako je to... Če si pa čisto živčna, ker veš, da je ena mami sama doma z dojenčkom, otrok je pa v vrtcu, pa sorry, ta služba ni zate.... Sama si si izbrala študij, službo... Kar si posadila, to boš tudi žela...
|