Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povešen mehur - operacija 25.11.2007 22:18:58
|
|
|
|
Janeja
|
Ne bom ti nič pomagala, samo vprašanje imem za tebe: kako si opazila, da se ti je povesil mehur? A si že sama ugotovila, ali si izvedela pri ginekologu? Jaz imam namreč tudi občutek, da imam od drugega poroda naprej "vse" nekam nizko. Pa ne vem, ali je to mehur, ali rodila,.... Hvala ti za odgovor.
|
|
|
|
RE: Povešen mehur - operacija 25.11.2007 23:29:51
|
|
|
|
Magi*
|
ti ne bom nič kaj dosti pomagala. moji mami so par let nazaj mehur "dvignili" ob histerektomiji - odstranitvi maternice. le-to so odstranili, ker je bila povešena, pritiskala na povešen mehur... ta operacija ni bila glih enostavna in tudi okrevala je kar nekaj časa (par mesecev). predpostavljam pa, da bodo pri tebi samo s kakšnimi vezmi dvignili mehur in najbrž ne bo tako hudo kaj pa zdravnik, ti ni nič pojasnil?
|
|
RE: Povešen mehur - operacija 26.11.2007 8:28:01
|
|
|
|
altati
|
Janeja- sama sem ugotovila, ker mi je pogledal ven, iz nožnice. In seveda sem se odpravila h ginekologu, ki mi je podal diagnozo.
|
|
|
|
RE: Povešen mehur - operacija 26.11.2007 8:30:29
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* predpostavljam pa, da bodo pri tebi samo s kakšnimi vezmi dvignili mehur in najbrž ne bo tako hudo kaj pa zdravnik, ti ni nič pojasnil? Migi, pojma nimam Sprašujem, sprašujem, sprašujem, vse od zdravnikov, do sester, pa vedno dobim dogovor- da zavisi od ženske do ženske.Sama sem za to operacijo še zelooo mlada, zato sem tudi prišla takoj na vrsto (drugače je čakalna doba zelooo dolga) in mislim, da je to tudi problem-kaj in kako me bodo operirali. Baje je več metod, novejše so 'kao boljše' (ko vstavljajo neke trakove), a nihče ne ve, kako se bodo ti trakovi obnesli čez 20, 30 let.....
|
|
|
|
RE: Povešen mehur - operacija 26.11.2007 8:58:18
|
|
|
|
Magi*
|
o šit, no. jaz upam, da t bodo dobro naredili. moji materi se je namreč malo zakompliciralo, ker so mehur preveč dvignili, tako da je bila sečnica težko prehodna in je imela dolgo težave z retenco, kasneje pa z delno retenco urina. se je pa porihtalo in je zdaj zelo zadovoljna, da je dala to zrihtat. pa si šla še h kakšnemu po drugo mnenje?
|
|
RE: Povešen mehur - operacija 26.11.2007 9:04:35
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* o šit, no. jaz upam, da t bodo dobro naredili. moji materi se je namreč malo zakompliciralo, ker so mehur preveč dvignili, tako da je bila sečnica težko prehodna in je imela dolgo težave z retenco, kasneje pa z delno retenco urina. se je pa porihtalo in je zdaj zelo zadovoljna, da je dala to zrihtat. pa si šla še h kakšnemu po drugo mnenje? imam mnenje mojega ginekologa in mnenje kirurga v Kliničnem centru, kamor me je poslal moj ginekolog. A misliš, da bi šla še kam?????Mah, pojma nimam. Vem pa, da tako kot je trenutno stanje, res ne more bit vedno. mehur imam vsak dan vsaj 5x zunaj, če se malo napnem imam občutek, da mi bo padel ven
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?