|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povečanje ustnic
12.4.2007 16:19:39   
pina colada
No, a si je ktera že dala povečat usta s kakšnimi netrajnimi polnili kot npr. restylan, puragen, estellis, aquamid,.... kje ste si dale to poštimat in kak ste kej zadovoljne z rezultatom??? Kolk časa je kej efekt teh polnil???

Neki me matra, da bi probala, pa še nisem čist ziher.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povečanje ustnic
13.4.2007 10:03:17   
Anonimen
še na misu mi ne pride. sej nočm bit zamorkla z zatečenimi žnabli??!!

(odgovor članu pina colada)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 10:10:47   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

še na misu mi ne pride. sej nočm bit zamorkla z zatečenimi žnabli??!!

Enako, alla Nina Morič, Angelina Jolie (baje da so naravne) ipd.

Ne, meni tudi ni všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 11:38:33   
tanikaa
Ja že večkrat. Vedno ko me zgrabi želja po tem, da bi mela malo večje ustnice me moj dragi udari po njih. Rok trajanja je sicer dan, dva ampak vseeno. Glavno da je.  Pa še šminke mi ni treba kupovat. user posted image

Eh, seveda si nisem dala in zaenkrat ne čutim potrebe po tem. Dala pa bi si kaj zmanjšati, pa za to nimam ne financ, niti "jajc".

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 11:50:03   
Anonimen
Nina Morič

Evo prav njo sem hotela omenit.Sva z možem njene stare slike gledala.Tako lušna je bila,sedaj ima pa namesto ustnic kurjo rito.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2007 11:53:24   
pina colada
Ja, ja, sej moj tud pravi, da mi to on lahko zastonj poštima, če si že želimuser posted image ....sm, tko hudo pa tud ne!
Pa niti slučajno nisem imela v mislih po deci silikona v vsaki žnabli! Ne, to mi pa res ni všeč! Pa itak ta netrajna polnila nimajo tega efekta oz. bi si ga morala dat orto dozo, da bi dosegla npr. Nino Morič!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2007 11:57:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Na sliki ki jo bom pripopala sicer ni videti vse nastale škode,ker je zakamuflirano.Verjemi mi videti jo brez kamuflaše je grozno,kar nekam navzgor ji vleče usta,pa še pri govorjenju se vidi.Saj jih lahko ustnice z pravilnim šminkanjem mao odebeliš.Sem poslušala ženske ki so si dale odebelit ustnice in jim je sedaj žal.Obstojajo tudi injekcije,ki le za kratek čas
odebelijo utnice.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2007 12:14:18   
pina colada
Jao, pa Nina je imela prej tako lepe žnable, zdej pa zgleda, kot da bi imela zajčjo ustnico...res grdo...
Jaz si res niti pod razno ne bi dala kej obstojnega ampak kvečjemu kej od tega, kar traja 6-12 mes., pol se pa absorbira. Tak da, če ti je efekt všeč, ga še ponoviš, sicer pa ne. Pa dala bi si res minimalno dozo, da sploh vidim kak bi zgledalo...
Ker imam bolj tanke ustnice, mi šminka sicer pomaga, samo odkar imam pa dete, pa ne več, ker ga skoz cmokamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2007 12:21:20   
Felicity
Evo še link od ene slikce od Nine, tle je še bolj grozno.
nina

Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2007 12:35:00   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Evo še link od ene slikce od Nine, tle je še bolj grozno.
nina

Jezus Kristus. Pa kaj so babe čist nore user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2007 13:26:03   
Magi*
ne, imam naravno lepo polne:-)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2007 13:33:15   
Strawberrie Cherrie
Uf, jaz imam tudi čist OK polne user posted image , če se namažem, so še večje, zato se sploh ne mažem s šminko, ampak samo brezbarvn lipgloss user posted image user posted image

Kaj pa vem - tujek je tujek, silikon je zame enako tujek v telesu, in pa vse zgoraj naštete stvari, tako da, NE HVALA.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2007 13:09:08   
Tiki
Jaz tega ne bi šla nikoli delat. Uporabljam pa vitaminizirano kremo za ustnice, ki vsebuje tudi mentol. Naredi nekoliko polnejše, prožnejše ustnice in bolj določi rob. To meni povsem zadostuje.

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2007 21:22:55   
taja27

meni si pa tko čist lepa. ne rabiš nobenih špik.

tamalega pa kr lupčki s šminko, se bo navadu, da pol k bo dost star ne bo panike user posted image

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2007 12:25:36   
pina colada
user posted image ...hvala, taja!

Kak si kej??? Se že furaš v novi raketi??

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?