|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povečana vagina?!
26.8.2007 11:12:35   
Anonimen
Včeraj  po sexu, je mož izjavil, da imam full povečano vaginouser posted image oz od začetka je bila kolikor toliko normalna, potem se je pa povečala in je rekel da bi lahko celo pest noter daluser posted image user posted image user posted image ko je prišlo do penetracije penisa je rekel, da skoraj nič ni čutil, jaz sem tudi full slabo čutila. 
Me sedaj zanima, ali je to normalno, med prvo nosečnostjo tega ni bilo. Me pa skrbi da niso to kakšni znaki za prezgodnje odpiranje MV, če je spodaj že vse razštelano, ali pa da ne bo po porodu tudi tako ostalouser posted image user posted image .
Sem pa nekje na polovici nosečnosti.

Hvala za odgovore, me resn skrbiuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povečana vagina?!
26.8.2007 11:24:22   
Anonimen
Raje obišči ginekologa, nemudoma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2007 11:44:51   
Anonimen
Nebi rada k g. hodila brezveze, ker vsakič, ko sem v prvi nosečnosti imela težave se mi je g.  kar smejal in me ni jemal resnouser posted image da se mu zaradi tega javim sedaj,... Zato me zanimajo še izkušnje kake druge, ki je kaj podobnega imela, čene pa bom poklicala v porodnišnico, samo še nisem 20t in potem spadam na ginekološko, tam pa tudi drugače tretirajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2007 11:58:20   
Anonimen
Vsaka ženska je drugačna, tako da ni nujno, da če je bilo pri eni taki, da bo pri tebi isto. Potem pa pojdi k dežurnemu, danes je nedelja, pa povej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2007 12:11:39   
Anonimen
Kaj pa če imaš samo sluznico bolj otečeno in posledično vagino bolj mehko in se je zato mož rekel, da se mu je zdelo da bi lahko celo pest dal noter, ker vagina ni tako napeta kot ponavadiuser posted image . Saj je verjetno malo pretiraval in res ne more biti tako hudo.
Tudi sama sem opazila da imam v drugi polovici nosečnosti celotno splovilo bolj mehko, nekako kot da bi bilo otečeno in se mi tudi zdi da je vse nekam bolj "veliko".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2007 12:27:02   
Anonimen
Srček, tudi možno. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2007 13:12:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Tudi sama sem opazila da imam v drugi polovici nosečnosti celotno splovilo bolj mehko, nekako kot da bi bilo otečeno in se mi tudi zdi da je vse nekam bolj "veliko".

Jaz tudi in to je povsem normalno, saj je vse dosti bolj prekrvavljeno itd.
Mogoče pa je tvoj možek res pretiraval.
Kakšna pa se tebi zdi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2007 13:58:11   
ašun
Jaz imam tudi "ta malo" zatečeno, ampak mi mož ni rekel, da nebi čutil. Sem pa porajtala, da sem veliko bolj vlažna in posledično se verjetno ne čuti tako, kot se je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2007 21:40:09   
Anonimen
Tianna,  se mi zdi da je zelo razštelana tam doluser posted image , sem malo pogledala in so sramne ustnice zelo razmaknjene, drugače pa niso.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2007 22:08:58   
Anonimen
Potem pa ti svetujem, da se izogibaš spolnim odnosom; vsaj dokler ginekolg ne potrdi, da ni nič takšnega oz. nevarnega.
Kdaj pa imaš pregled?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2007 22:11:12   
Anonimen
šele čez 4t

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2007 22:12:37   
Anonimen
Kaj pa, če bi ga poklicala in mu tako razložila kot si nam v prvem postu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2007 22:18:18   
Anonimen
vem kaj bo njegov odgovor: vse je vredu, pa še smejal se bo da se preveč sekiram, hm mogoče se pa res.user posted image samo čudno mi je ker v prvi nosečnosti ni bilo tako. Bova raje malo prekinila odnose z možem, mogoče se pa zadeva v red spravi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2007 22:20:35   
Anonimen
Glej, raje pokličeš in da se ti smeji, kot pa da je kaj narobe. Vprašati ni greh.
Res pa bi bilo bolje, da za nekaj časa prekineta s spolnimi odnosi, pa boš videla kaj in kako.

Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2007 22:25:02   
Anonimen
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.8.2007 12:41:34   
sevenka
Tudi jaz imam v nosečnosti povečane ustnice, posledično tudi vagino. Mislim, da je to normalno. Fant pravi, da je ful večja in da bom z lahkoto rodila. Iz njegovih ust v božja ušesa! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.8.2007 13:48:02   
Majchi
Pa te kaj boli? A Keglove vaje lahko normalno izvajaš?
Daj res raje pokliči. V reviji Zdravje imajo določeni zdravniki iz vseh področij informativne ure na določen dan, pa lahko tja pokličeš, če ti je zoprno govorit s tvojim ginekologom.
Pa še to: če mu ne zaupaš, ga raje zamenjaj. V nosečnosti se mi zdi res pomembno, da svojemu zdravniku zaupaš.

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.8.2007 13:50:58   
Anonimen
Se strinjam s predhodnico.
Al pa piši Pušenjaku na mon, pa boš videla kaj in kako. Čeprav vem (predvidevam no) kaj ti bo odgovoril - da na daljavo, če ne vidi ne more odgovarjati.
Sporoči.

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.8.2007 14:06:07   
Anonimen
Majchi, g sem nameravala menjati, pa sem vmes zanosila, v Lj pa nosečnice nikjer na novo ne sprejemajouser posted image tako da moram ostati pri njemu do konca, privat si pa ne morem privoščit. Bom pa res pisala pušenjaku. Javim ko kaj izvem.

Aja, keglove vaje lahko izvajam, ampak zelo oteženo, boli me pa nič ne, oz občasno v križu, kar pa je itak normalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2007 11:46:25   
sonček balonček
Pušenjak ti bo zagotovo odgovoril. A ni bolje da tako deliaktno vprašanje postaviš njemu, kot pa g. ki ga že tko ne maraš in se ga bojiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?