Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 30.9.2008 22:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica?
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 1.10.2008 1:05:12
|
|
|
|
Doll
|
Nič ni telesu ni enako,pa ne bosta niti uha Se nikoli nisem sekirala za to,razen če je kot slonček dumbo ko leti
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 1.10.2008 7:41:57
|
|
|
|
Šaki
|
joj ne no,dj sama sebi probaj zalepit za čez noč tole gor.boš vidla kok boli ,jz sm probala. nič.mojemu so ušeska tud štrlela pa kaj.večkrat čez ko spi mu ga poravnaj pa bo. sj bol nekako dobijo obliko sčasoma
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 1.10.2008 10:06:23
|
|
|
|
abi
|
Tudi jaz sem imela pri Lani isti problem, vedno si je povaljala ušesek in kljub rednemu vstajanju in popravljanju le tega, je bila na koncu opazna razlika med enim in drugim ušesom. Na koncu sem pač uporabila mikropor in zadeva je bila veliko boljša. Seveda ga je imela gor samo med spanjem in samo določen čas .
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 1.10.2008 21:38:37
|
|
|
|
zvezdica05
|
kaj pa je to mikropor ?
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 1.10.2008 22:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi s tankim bombažnim trakom namesto mikropora ali kapice. Mikropor verjetno res ni najbolj prijeten, v kapici pa tudi ni prijetno spat, pa še v glavico je otroku vroče.
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 2.10.2008 15:41:46
|
|
|
|
zvezdica05
|
Aha, Polona, hvala. Jaz rečem temu medicinski selotejp . Punce, kako pa potem spravite svojemu malčku ta mikropor dol? Že npr. ko ga cepijo in ima vatko prilepljeno gor z njim, gre z nežne otroške kožice težko dol oz. ob odlepljanju le-tega mu koža kar sledi
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 2.10.2008 17:53:46
|
|
|
|
arsha
|
Torej: ne, ni mi vseeno, če bo pupa zgledala kot Jumbo in najbrž bi me nekega dne, ko bi šparala za plastično operacijo, linčala zaradi malomarnosti... Kapica ne deluje, ji pada dol. Mikropor deluje in se že po 2 dneh pozna pri ušesku razlika - zdaj obe ušeski enako štrlita ;) Odlepim ga tako, da ga premažem z oljem in ni blema, tudi če je cel šopek laskov zraven zalepljen, vse gladko spusti. Kakšen bombažni trak?
|
|
|
|
RE: Povaljana uhica in mikropor 2.10.2008 21:38:33
|
|
|
|
zvezdica05
|
arsha, po moje bombažni trak ne bo dovolj. mislim, da je kar ok, da mali lepiš ušeska, že zato, da si ne boš kdaj očitala, da nisi glede tega vsega naredila. aja, predvidevam, da so bombažni trak verjetno punce mislile tisti, ki ga imajo punčke za ušeska namesto kape
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
RAZGLED10kaKakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?Na morje (
72%)
Na gore (
23%)
Na staro mestno jedro (
4%)
Na avtocesto (
1%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!