|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potrebujem nasvete - voziček
19.1.2006 13:05:12   
Bojana 78
Če mi bo kdo znal pomagati, ste to zagotove ve punce. O vozičkih Quinny sem na forumo prebrala že vse, vendar kljub temu nisem našla vseh informacij. S user posted image  sva se odločila za voziček Quinny - vendar kateri (Freestyle 3XL comfort, freestyle 4 XL plus ali speedy SX). Zanimajo me prednosti in slabosti vozičkov - predvsem pri freestylu 4 XL (o tem sem vozičku je na forumu najmanj informacij mi pa je nekako najbolj všeč.).  Pri katerem od teh vozičkov potrebuješ dreami košaro (je obvezna) - prebrala sem, da v speedy-ju SX (brez košarice oz. lupinice) lahko otrok sedi oz. leži od 3 meseca naprej - ne razumem kako je s temi lupinicami in dreami košarami. Kakšno kombinacijo vozička, lupinice in košarice je smiselno izbrati. Naj povem še to, da imam rok 18.7. (če je seveda to pomemba informacija) - verjtno zimske vreče ne potrebujem ne? Težav z velikostjo prtljažnika nimava - imava karavana. Pa še nekaj me zanima - ali obstaja voziček Quinny speedx s štirimi kolesi? (nikjer nisem zasledila tega podatka). Prosim za vaša mnenja, ker sem v poplavi informacij že čisto zmedena user posted image . Hvala in lep dan.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potrebujem nasvete - voziček
19.1.2006 16:00:07   
DrejcDrejc
Pri tej temi pa res vsi potrebujemo nasvete... dobrodošla v iskanju nemogočega... ker noben voziček nima vsega, kar bi moral imet user posted image

To, da imate karavana je zelo dobra olajševalna okoliščina user posted image .
Speedija z 4 kolesi še nisem zasledila, če nisi našla česa takega na uradni strani, potem ne obstaja. Spidi nima zaščitnega loka, ne gre v čisto vodoraven položaj, če imaš samo športni del, ne da se obrnit v obe smeri, je pa precej bolj komforten od comforta, ker je širši. Comfort pa je super, ker se da športni del tudi tako poležati, da ne rabiš košare za prve tri mesece, , da se obračat v obe smeri, je pa problem, ker ima športni sedež precej ozek in se marsikatera pritožuje na ta račun. Ne vem pa, če ima štirikolesna varianta kaj več prostora.

Načeloma na vse Quinnije pašejo iste košare in lupinice. Košaro bi se naj potrebovalo do tretjega meseca starosti, ko mora otrok ležati na čisto ravnem. Lupinico pa itak rabiš za v avto kot avtosedež in je praktično, če jo lahko kdaj pa kdaj natakneš na ogrodje vozička. Večina tistih, ki nimajo zimskih otrok, poskuša najti kombinacijo, kjer ni potrebno dokupit košare, ker je kar velik strošek za samo 3 mesece. Zato se išče varianta, da se ali športni del da poležati, ali pa lupinica (tako varinato ima Jane slalom matrix) nastavit v vodoravni položaj.

Si zdaj še malo bolj zmedena? user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2006 16:56:21   
Grascakinja
Sicer nimam Quinnya, imam pa nekaj izkušenj...

Košara ni obvezna, če se voziček poleže tako, da je hrbtišče in sedišče v vodoravnem položaju. Košara je priporočljiva jeseni in pozimi in se jo lahko uporablja do nekje 7 meseca. Jaz ti jo priporočam.

Lupinico=avtosedež moraš imeti za prevoz otroka v avtomobilu, priporočam tako, ki se namesti na voziček (Maxi cosi v tvojem primeru). Lahko v njej tudi nakratko otroka pelješ na sprehod, ni pa priporočljivo zaradi hrbtenice.

Zimsko vrečo si kar kupi, ker jo boš potrebovala, ko pridejo hladnejši dnevi. Jaz imam tudi julijskega otroka, pa sem jo septembra naročila in jo s pridom uporabljam.
Enako tudi pelerino za dež, ki se da čez voziček, saj gremo ven v vsakem vremenu.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 8:20:47   
Bojana 78
Hvala za vajin obširen odgovor. Sem mislila, da bo izbira vozička lažje delo, pa kaže, da se bom morala kar potruditi, da bom našla pravega user posted image . Lep dan.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?