|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potrebujem malo tolažbe...
26.3.2007 15:05:52   
Anonimen
zanimivo,ampak tale škatla od računalnika včasih prav oljaša bolečine...
Saj sploh ne em kje začeti,no stvar je taka:
Živim s partnerjem,imava dva otroka in do pred kratkim sem mislila,da smo družinica,ki nam je vse lepo in prav in,da je moj možiček oh in sploh...
No,to je bilo pe neki krizi eno leto nazaj,ko sem ga najdla,da brska po salomonovemu oglasniku in klicari vroča dekleta in se mi je svet posul.Ker sem ga napadla kaj je zdaj to,se mi je opravičil in mi rekel,da ni mislil,da me bo tako prizadelo,ker se je samo malo hecal in ga je zanimalo kaj te punce nudijo...halooooo,kaj je mislil,da mi bo ok in se ne bom sekirala...
no,tole sva razčistila,obljubil mi je,da se ne bo več hecal,itd...
Danes pa šok!Sem hotla mu dat prat bundo in najdem notri listke,ko je prijavljen na kupido in si dopisuje s puncami,jih sprašuje,če so za avanturo in same bedarije no!Sem pač šla pogledat na to stran,ker sem itak na listku našla geslo in up.ime in ni bilo težav!Torej,ko grem jaz spat,grem itak pred njim in sploh se ne buni,da zakaj že grem spat,kot se je nekoč,se on lepo spravi na računalnik in se zajebava.Mene je vse to spet prizadelo,a tokrat sem rekla,da mu nič ne rečem,bom samo čakala kaj se bo dogajalo in kaj bo počel,ker imam občutek,da si išče mogoče kakšno ljubico in bolje,da sem tiho,kaj pravite?Ne vem pa kako bom zdržala,saj ne znam skrivat,da mi je hudo in bo kaj kmalu opazil!Aja,pa seksava skoraj ne več nič,tam 1x na mesec,pa še to ga moram prosit...
In prosim ne govorite mi naj ga zapustim ali kaj takega,ker je nemogoče glede na najino stanje!
res ne vem kaj naj naredim,pa tudi vikende dosti pohaja,npr. v soboto je šel ven ob 19 in sem ga čakala do 2.30 a ga še ni bilo.Ko sem ga vprašala kje je bil,je kar malo vzkipel,da če vohunim za njim.Po moje,če bi imel čiste račune,mi ne bi tako odgovoril,kajne?
Torej,hvala,da ste me brale,mi je kar lažje pri srcu,čeprav se kar tresem,ko pomislim kaj mi dela in kako lahko to dela?Saj lahko delam iz muhe slona,a meni se to zdi skrajno neokusno,če si se odločil z nekom živet in si ustvarit družino...user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potrebujem malo tolažbe...
26.3.2007 15:10:06   
Anonimen
Pa kaj so vsi moški zbezali ali kaj, pa jih res samo dol srbi?

Bodi pripravljena na to, da ti bodo sigurno odgovarjali vsi v stilu, da tistega, kar doma ne dobi, dobi zunaj.

V bistvu se mi smiliš in držim pesti zate, meni ni ratalo, sem ostala sama z otrokoma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 15:17:51   
srki
Očitno ne more iz svoje kože. Tisti pred enim letom, sedaj to, mgooče je bilo še kaj vmes.

Sama boš najbolje vedela, kakšen je vzrok za kaj takega, če sta se oddaljila,...

Vem, nisem bila tolažba, vendar pa ti želim vse dobro.

Pustiti ga, odpustitmu mu, to pa je samo na tebi.

Pa verjetno boš dobila tudi odgovore v stilu "kaj pa si brskala po žepu". Ne bi, pa ne bi bila sedaj žalostna......

Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 15:22:05   
Anonimen
Hvala za lebe besede,zdaj,ko močno razmišljam kaj naj naredim sem prišla na idejo,da ga bom dobesedno malo ****user posted image
imam še prenosni računalnik in se bom tam prijavila na tale kupido in si začela dopisovaz z njim in se provala zmenit celo za zmenek,da vidim,če bo šel,kaj pravite?Mi bo vsaj malo lažje pri srcu,če ga bom malo imela v šahu...
Ma sem smotana,a nekako ga moram malo spravit s tira...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 15:29:41   
Anonimen
Jas sem svojega prejšnjega dobila na njej v najini spalnici.
Res na njej in še moja prijateljica je bila.
In sem vstrajala zaradi otroka sem mislila, da bo kaj bolje.
Iz dneva v dan samo razmišljaš in čakaš kaj bo ali bo tako kot je bilo nekoč.
No čez nekaj časa sem mu dala kontra, vendar ne tako kruto, kot je on naredil.
In potem je plazil, kot en maček za menoj, tista prijateljica ga je seveda zapustila.
Jas pa tudi njega in si ustvarila boljše življenje s svojim otrokom, brez takšnega poniževanja.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 15:41:43   
Anonimen
Jas sem svojega prejšnjega dobila na njej v najini spalnici.
Res na njej in še moja prijateljica je bila.
In sem vstrajala zaradi otroka sem mislila, da bo kaj bolje.
Iz dneva v dan samo razmišljaš in čakaš kaj bo ali bo tako kot je bilo nekoč.
No čez nekaj časa sem mu dala kontra, vendar ne tako kruto, kot je on naredil.
In potem je plazil, kot en maček za menoj, tista prijateljica ga je seveda zapustila.
Jas pa tudi njega in si ustvarila boljše življenje s svojim otrokom, brez takšnega poniževanja.

Pa vi niste normalni folk!!!!! A take stvari se tud resno dogajajo, ne samo v knjigi????? Sej ne morem verjet kok ste odgovorni. Nekaj, za kar ste bili prizadeti, greste vrnit, zavoljo otroka! Smilite se mi taki in podobni....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 16:24:26   
Anonimen
Meni se  to,da nekomu vrneš v isti obliki zdi otročje,saj s tem pokažeš,da si enak kot on.Takšne stvari delajo otroci v vrtcu,vračajo milo za drago.Ali kdo pomisli na otroke,ali samo na to,kako bo nekoga prizadel in se mu maščeval.Ne vem no,res se mi to zdi neodgovorno in neresno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 16:53:46   
Anonimen
Mhmmmm.Sej res nevem,kaj naj ti napišem.Čutim,da ti ni lahko.Ni fer,da ta tvoj fant tako kontaktira z dekleti.Morda šele išče,ali pa že ima ljubico.Se ne ve.Tukaj pride v poštev le iskren,dolg pogovor,pa da vidita,na čem sta,oba,kajti za varanje ni nikoli odgovoren samo eden.Če pa pogovor ni mogoč,se sprijazni-kjer se ni o ničemer več pogovarjati,je zveza končana.Bolje zdaj,kot pa takrat,ko boš z živci že čsito na dnu.Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 17:25:32   
jana
Meni se zdi ta ideja ,da ga malo sprobaš kar dobra. Se spomnim,da je v našem kraju nekoč tudi ena na podoben način dobila svojega moža. Za pusta je mož šel v maškare,žena pa malo za njim tudi našemljena, seveda mož ni tega vedel,ker žena ni nikamor nikoli šla. Pa ga je potem na zabavi začela osvajat,  ji je kar hitro uspelo. Po končanem seksu se je odkrila ,da je pa moža skor kap, ko jo je videl, mipa ni treba govorit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2007 17:37:01   
Anonimen
Jas bi ga še malo opazovala, mogoče tudi zasledovala.
Hotela bi bit 100%, da je naredil kakšno napako šele nato bi začela ukrepati.

(odgovor članu jana)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2007 17:41:36   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala za lebe besede,zdaj,ko močno razmišljam kaj naj naredim sem prišla na idejo,da ga bom dobesedno malo ****user posted image
imam še prenosni računalnik in se bom tam prijavila na tale kupido in si začela dopisovaz z njim in se provala zmenit celo za zmenek,da vidim,če bo šel,kaj pravite?Mi bo vsaj malo lažje pri srcu,če ga bom malo imela v šahu...
Ma sem smotana,a nekako ga moram malo spravit s tira...

Ideja ni neumna, samo pazite da se ne boste znašli v kakem trikotniku, ali pa celo kvadratu. Lahko pa ima namen postati zbiratelj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2007 18:35:13   
Marogica
Jaz bi tudi poizkusila na tem Kupidu, da vidiš, če bo trznil. In če bo, se nič ne zmeni za sestanek, samo dopisuj si in ga provociraj, da boš videla, kako daleč je pripravljen iti. Potem boš imela črno na belem, saj mu lahko razkriješ, da si ta oseba ti.

In ne mi govorit, da ne moreta iti narazen zaradi "vajine situacije". Kaj pa ta "vajina situacija"? T ani nič važna? Najprej preveri kako in kaj, nato ukrepaj.

Nekaj ne štima v vajinem odnosu.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 19:18:44   
Anonimen
Meni se smilis, poznam podobno zgodbo in ti priporocam, da ga na vsak nacin sprobas.Pa zmeni se s kaksno prijateljico, znanko, da npr. da njeno mobi stevilko v primeru, ce bosta prisla tako dalec, da jo bo zelel imeti.
Saj potem pa vidis, kam pes taco moli in kaj isce pri teh dekletih.
Morda gre samo za to, da je preobremenjen z druzino, otroci in nesamozavesten, pa rabi samopotrditev, ali pa te res vara in izigrava.
Se nekaj: in kaj bos, ce izves, da te vara, da, npr. seksa z drugimi?

Ga potem tudi ne bos zapustila? Ker pises, da je to nemogoce glede na situacijo... Ker ce ne bos potegnila konsekvenc iz odkritij, potem ti je cisto brez veze skakat in vohunit za njim, ker kakor hitro mu bos dala vedet, da ves kaj pocne, se bo pocutil se mocnejsega in bo scasoma verjetno postal se bolj krut in direkten.

Si to zelis?

Ce ga zelis na vsak nacin obdrzati, bodi pametna in se ne vtikuj vanj, ne drezaj vanj, pusti ga, da ga mine.
Tako pocno nekatere zenske.. Sama sicer ne vem, kako jim to uspeva, ker meni se bi dvignil dekel, samo ene zenske enostavno to znajo, sploh, ce imajo od tipov koristi.user posted image

Vse dobro ti zelimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 19:20:36   
ronja
Veš, da sem ti prav to hotela predlagat: da se prijaviš na isti portal in se zmeniš z njim. Glede na to, da praviš, da se itak ne misliš ločit od njega, predvidevam, da ga imaš še rada in bi ga mogoče rada spet navezala nase, je mogoče čas, da začneš igrat njegovo igro...

Ne zato, da bi ga razkrinkala, jaz vidim še drugo možnost, očaraj ga s pisanjem... Poznaš tisto pesem Pina colada? Meni se zdi ful optimistična in včasih se ljudje zafrkavajo po teh raznih forumih in podobnem kar tako za hec, iz dolgčasa in da imajo eno traparijo, ki jih zamoti, vsaj po moje (nimam lih ful izkušenj, tako je moje naivno idealistično prepričanjeuser posted image ). mogoče ni vse skup nič tragičnega...

Jaz bi bila najbolj vesela, če bi si tako dopisovala z nekom, pa bi prišel na randi moj ljubi... Res sem mogoče malo trčena, ampak meni bi bilo všeč, da sem se med vsemi temi spet našla prav z njim...
Aja pa pesmica je res fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 19:26:31   
ronja
Evo, sem pogurntala, da sem narobe napisala naslov - je Escape. Pa bom kar pripela še besedilo, ker je res luškano - vsaj meniuser posted image :
I was tired of my lady, we'd been together too long.
Like a worn-out recording, of a favorite song.
So while she lay there sleeping, I read the paper in bed.
And in the personals column, there was this letter I read:

"If you like Pina Coladas, and getting caught in the rain.
If you're not into yoga, if you have half-a-brain.
If you like making love at midnight, in the dunes of the cape.
I'm the lady you've looked for, write to me, and escape."

I didn't think about my lady, I know that sounds kind of mean.
But me and my old lady, had fallen into the same old dull routine.
So I wrote to the paper, took out a personal ad.
And though I'm nobody's poet, I thought it wasn't half-bad.

"Yes, I like Pina Coladas, and getting caught in the rain.
I'm not much into health food, I am into champagne.
I've got to meet you by tomorrow noon, and cut through all this red tape.
At a bar called O'Malley's, where we'll plan our escape."

So I waited with high hopes, then she walked in the place.
I knew her smile in an instant, I knew the curve of her face.
It was my own lovely lady, and she said, "Oh, it's you."
And we laughed for a moment, and I said, "I never knew"..

"That you liked Pina Coladas, and getting caught in the rain.
And the feel of the ocean, and the taste of champagne.
You're the love that I've looked for, come with me, and escape."

"If you like Pina Coladas, and getting caught in the rain.
And the feel of the ocean, and the taste of champagne.
You're the love that I've looked for, come with me, and escape."
Evo, upam, da se tudi vama tako razplete! Včasih je tujcu lažje zaupat kako skrivno željo kot pa partnerju, se mi zdi in na ta način bi si jih lahko... Vse najnaj vama želim!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2007 19:28:44   
Anonimen
Nekatere ste pa res otročje.To so igrice za smrklje in smrkavce,ne pa za odrasle ljudi.
Madona saj ni čudno,da se ljudem meša.user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2007 19:40:24   
Anonimen
In prosim ne govorite mi naj ga zapustim ali kaj takega,ker je nemogoče glede na najino stanje!

Ostani z njim in nehaj jokati. Začni igrati njegove igrice ali si omisli svoje. Po napisanem sta iz zelo podobnega testa, tako da boš pri sebi kaj hitro lahko našla odgovor na svojo težavo.

Zakaj potrebuješ tolažbo? Meni se zdi, da bi ti bolj koristil ščepec pameti. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.3.2007 20:07:28   
plenicka
Velikokrat se strinjam z Mičem. Tokrat pa sploh.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.3.2007 20:57:48   
Anonimen
Anonimna, daj ne bodi tako resna in se tudi ti pojdi igrico.. Prijalo bo, hkrati pa tudi bolelo..

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2007 7:07:16   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Meni se  to,da nekomu vrneš v isti obliki zdi otročje,saj s tem pokažeš,da si enak kot on.Takšne stvari delajo otroci v vrtcu,vračajo milo za drago.Ali kdo pomisli na otroke,ali samo na to,kako bo nekoga prizadel in se mu maščeval.Ne vem no,res se mi to zdi neodgovorno in neresno.

user posted image user posted image user posted image  in Nati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2007 8:01:01   
Taula
Me pa zanima sledeče...v kolikor se boš šla igrico na Kupidu in bo pogorel na njej, kaj boš storila? Ga zapustila, mu očitala in čakala ali te bo prosil na kolenih odpuščanja? Kakšen je namen te tvoje igrice, razen da ga ujameš na laži?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2007 8:17:51   
Kalamaki
Mič je dobro napisala. Se strinjam z njo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2007 11:46:16   
trojči
Se strinjam, da ne rabiš tolažbe, ampak eno brco v rit (v pozitivnem smislu). Sori. Dolgo vama že škripa, čas je, da prideš zadevi do dna, rešiš, če se kaj da, če ne pa greš iskat svojo srečo drugam. Če mata kredite za bajto, če živiš pri njegovih, če si brezposelna.....nič ni takega, da ne bi mogla stran. S preživnino, otroškimi in socialno pomočjo se da preživeti tudi v najemu, pač treba it nekam ven iz mesta.

Prijavi se na kupid in ga malo kuri, potem boš pa vidla, če se bo pripravljen sestati s tabo. Če se bo, je pripravljen it do konca. Ne se slepit, da se samo zafrkava. user posted image

Pa še to. Ni ga bilo do pol dveh zjutraj. Po moje je bil z eno zunaj, pa mu ni dala, zato je bil pol tečen. Ena mi je rekla, da bi jih večina poročenih že kar na prvem zmenku, tud v avtih user posted image  rada.

< Sporočilo je popravil trojči -- 27.3.2007 11:49:09 >

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?