Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Potrebujem belo žensko bluzo 30.3.2006 9:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
za mojo hčer,ki obiskuje gostinsko šolo.Ko se je upisala v prvi letnik,so dobili,seveda smo plačali uniforme.Že takoj so falili v številkah oblačil. V dveh letih je moje dekle zraslo in no ja, se razširilo in sedaj ji je bluza premajhna.Šola ne nabavi več druge si moramo sami nabavit.Jaz iščem in iščem,pa ne najdem nobene navadne bele ženske bluze,če so so vse drage kot žafran.Mi bi rabili eno čisto navadno belo večje številke xl. Če katera ve,kje ali je slučajno zasledila,ali ve kje se prodajajo naprimer uniforme vseh vrst,mi lahko prišepne,pa seveda ne na drugem koncu Slovenije
|
|
|
|
RE: Potrebujem belo žensko bluzo 30.3.2006 11:19:25
|
|
|
|
Mikica
|
Vem, da Labod dela klasične bele bluze, ki jih imajo tudi za k uniformam (recimo vozniki in voznice v Ljubljani). Najbolje bo, da jih pokličeš in vprašaš.
|
|
|
|
RE: Potrebujem belo žensko bluzo 30.3.2006 11:46:25
|
|
|
|
tadejaa
|
Jaz sem dolgo delala na tem področju in bele bluze kupovala v Labodu. Saj imajo tudi čisto navadne in mislim, da cena niti ni visoka. Pokliči v njihovo prodajo, morda pa ti bluzo pošljejo tudi po pošti in plačaš po povzetju.
|
|
|
|
RE: Potrebujem belo žensko bluzo 30.3.2006 12:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za odgovore,bom pa poskusila.
|
|
|
|
RE: Potrebujem belo žensko bluzo 30.3.2006 12:14:33
|
|
|
|
Maxica
|
Neva, kaj pa če se pozanimaš, kje šola nabavlja?
|
|
RE: Potrebujem belo žensko bluzo 30.3.2006 15:37:56
|
|
|
|
india
|
Neva, če ne prej, čez 14 dni grem v A, v Metroju jih imajo sigurno!!!
|
|
|
|
RE: Potrebujem belo žensko bluzo 31.3.2006 8:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Neva, kaj pa če se pozanimaš, kje šola nabavlja? Šola naroča pri šiviljstvu,izdelavo uniform,če grem kot individualni naročnik mi zaračunajo blago in šivanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?