Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 1.7.2008 18:01:40
|
|
|
|
srki
|
Kolikor vem, greš na UE in ti vse tam izpolnijo in overijo, plačaš pa upravne koleke v znesku 1,06 eur. Ostalo imajo vse v računalniku, kar morajo pač izpolniti (s kom potuje, EMŠO, št. potnega lista ali osebne,...)
|
|
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 1.7.2008 18:04:57
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
S sabo moraš imeti en osebni dokument od tašče, pa lahko vse urediš na UE.
|
|
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 1.7.2008 21:40:45
|
|
|
|
benika
|
Kaj pa če je tašča že na morju? Mi namreč v petek peljemo mulca k mojim staršem na KRK in potem ga bosta onadva pripeljala nazaj.
|
|
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 2.7.2008 8:08:01
|
|
|
|
kristinaj
|
potrdilo da otrok potuje sam.. tak bel mali kartonček... dobiš na ue ali na krajevnem uradu...taksa minimalna cca euro....
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 2.7.2008 8:09:07
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz nisem rabila nobenega osebnega dokumenta od druge osebe (mame, tašče,......) le njeno osebno sem pokazala referentki...
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 2.7.2008 8:34:26
|
|
|
|
blak
|
Evo, jaz sem to včeraj urejala. Obrazec sem si sama sprintala s spetne strani MZZ, izpolnila in šla na UE. Tam so me samo vprašali za moj dokument. Plačala 1,06€. Rabila pa sem tudi kartonček, ki ga tudi narediš na UE. Plačala 0,71€. Razložili so mi, da je kartonček za slovensko mejo, soglasje pa za hrvaško. Eh...
|
|
|
|
RE: Potrdilo za otroke za čez mejo 2.7.2008 8:44:31
|
|
|
|
mojcapr
|
Hvala že grem urejat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?