Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrdilo pri prestopu meje 26.5.2009 20:54:14
|
|
|
|
mojčca
|
Soglasja staršev ne potrebuje več (včasih so rabili do 18 leta), otroci, mlajši od 15 let, pa še vedno potrebujejo tisti mali kartonček.
|
|
RE: Potrdilo pri prestopu meje 26.5.2009 21:09:27
|
|
|
|
benika
|
Govorim o tisti zadevi, ki so jo uvedli lani za Hrvaško.
|
|
|
|
RE: Potrdilo pri prestopu meje 26.5.2009 21:28:13
|
|
|
|
Tanchy
|
Mi smo ravno prejšnji teden urejali za našega 2 letnika. Dobili smo mali kartonček, ki sta ga babi in dedi vzela s seboj z dokumenti.... Čeprav so na meji babi rekli, da to ni več potrebno . Jaz bi za ziher vedno še imela mali kartonček za čez mejo....nikoli ne veš kaj se spomnijo. Itak ti pa velja 1 leto.
|
|
RE: Potrdilo pri prestopu meje 26.5.2009 21:42:44
|
|
|
|
uwaga
|
Kolikor sem dobila informacijo, lanski obrazci niso več potrebni ( A4 papir, ki je zgledal kot pogodba ), še vedno pa je potrebno imeti kartonček s katerim daš soglasje za prestop meje ( katerekoli). Če ima kdo natančnejše informacije naj me prosim popravi.
|
|
|
|
RE: Potrdilo pri prestopu meje 26.5.2009 21:57:32
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Govorim o tisti zadevi, ki so jo uvedli lani za Hrvaško. Ne, to so ukinili.
|
|
RE: Potrdilo pri prestopu meje 26.5.2009 22:22:57
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja potrdila so ukinili, zaradi zgražanja Slovenske in Češke javnosti
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......