Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Punce, lepo prosim - imam težavico Za CSD in podpis očetovstva potrebujem potrdilo da je dete rojeno - ali velja to moja odpustnica iz bolnice ali moram kaj posebaj dvignit in kje?
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 13:12:12
Slončica
Midva sva dobila v porodnišnici Postojna potrdilo, da sem rodila pri njih, je rabu za v službo za očetovski dopust.Vpraši v porodnišnici če ti izdajo to potrdilo.Rojstni list sem dobila pa šele po 3 tednih tko da je blo to potrdilo edini dokument da mala puža obstaja. Birokracija se začne ko glavica pokuka vn, kaj čmo.
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 13:51:13
BLAŽIKA
Pri nas smo dobili rojstni list takoj naslednji teden ko sem prišla iz porodnišnice. Samo na matični urad greš z partnerjem da tam podpišeta in ti izdajo rojstni list. Porodnišnica pa vsak teden redno pošilja potrdila o rojstvu otrok na matični urad.
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 14:16:57
Strawberrie Cherrie
Sklepam, da bom dobila rojstni list šele po praznikih, glede na to, da je sedaj Božič pa Novo leto...je rekla patronažna, da se zna kar zavlečt - pozabila sem jo pa vprašat za to potrdilo No, bom klicala v bolnico, kje lahko to dvignem, potemtakem ne gre z odpustnico?
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 14:33:19
petraz
Potrdilo o rojstvu otroka dobiš že v bolnici, skupaj z odpustnico. Drugače pa boš potrebovala za podpis očetovstva (mislim vsaj) rojstni list, ki ga lahko dvigneta na občini pri matičarki, kjer ga bosta tudi podpisala...
RE: Potrdilo da je dete rojeno 22.12.2006 14:41:10
Strawberrie Cherrie
Pri nas se očetovstvo podpiše na centru? No, ker nama je rekla tam tista ženska, ko sem urejala porodniško, da se ne splača prej podpisovat, ker v vsakem primeru moraš še 1x prit na center in da bomo takrat vse uredili. Še nekaj podpisati in pa prinesti potrdilo o rojstvu otroka. Potem sva se pač odločila, da bova vse na 1x urejala. Ali me imajo za norca?
RE: Potrdilo da je dete rojeno 23.12.2006 21:13:02
Anonimen
Očetovstvo se podpisuje na CSD, ne na matičnem uradu. Ampak, če rabiš za podpis očetovstva rojstni list, na podlagi česa pa se potem lahko očetovstvo podpiše že pred rojstvom otroka???
RE: Potrdilo da je dete rojeno 24.12.2006 14:07:05
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Očetovstvo se podpisuje na CSD, ne na matičnem uradu. Ampak, če rabiš za podpis očetovstva rojstni list, na podlagi česa pa se potem lahko očetovstvo podpiše že pred rojstvom otroka???
No to tut meni ni jasno -> jaz sem včeraj dobila domov izpis iz rojstne matične knjige, KJER PA OČE NI VPISAN. Men je totalno BAD da so tam kr neke pikice namesto imena mojega dragega. V glavnem v torek grem s tem na CSD, potem pa bom vidla kako in kaj dalje - verjetno bo res potrebno it k matičarki
RE: Potrdilo da je dete rojeno 28.12.2006 20:09:43
ŠpelaP
Izpis iz matične knjige občanov = Rojstni list. S tem listom bosta z otrokovim očetom šla na vaš CSD in pri njihovi odvetnici podpisala izjave o očetovstvu ... Nato bosta na podlagi tistega dokumenta - podpisanih izjav na Matičnem uradu, kjer je otrok vpisan v matično knjigo, dobila pravi ROJSTNI LIST z vsemi podatki (vpisana oče in mati). S tem rojstnim listom, ki si ga zdaj dobila, pa že lahko urediš zdravstveno zavarovanje za otroka, seveda, če bo zavarovan po tebi. Ma, saj sploh ni tako zakomlicirano, kot se zdi!