Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi... 30.5.2007 19:26:06
|
|
|
|
Marogica
|
Kolikor se spomim lahko. Tako smo mi naredili oz. mož je šel samo z dokumenti otroka in povedal s kom bi naj otrok potoval preko meje. Bokje pa je, da vseeno vzame š osebno s seboj.
|
|
RE: Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi... 30.5.2007 20:57:48
|
|
|
|
*maja
|
Ja pa rabiš tudi številko osebnega dokumenta osebe za katero delaš potrdilo (torej babice ali dedka), ter njegov EMŠO.
|
|
|
|
RE: Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi... 30.5.2007 21:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem morala biti zrave, ko smo šli po potrdilo za nečakinjo, ki je potovala z mano, ker sem mogla podpisat potrdilo.
|
|
|
|
RE: Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi... 30.5.2007 21:46:52
|
|
|
|
viv_
|
V Kranju rabiš: svojo osebno, osebno otroka in osebno tistega, s katerim bo potoval. Če imajo otroci tvoj priimek ti svetujem, da mož vzame s seboj še rojstni list.
|
|
RE: Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi... 31.5.2007 12:01:16
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Jaz sem za svojega ravno včeraj šla po potrdilo.Ne rabiš nič,razen svoje in otrokove osebne(jaz sem dala delat,da potuje sam).Če pa želiš navesti točno določeno osebo,potem pa rabiš še osebno od tiste osebe.
|
|
|
|
RE: Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi... 5.6.2007 23:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj Kamikaza je oče mojega Robija. In dokler nismo imeli urejenega očetovstva, je moral Kamikaza na UE dobiti potrdilo (z mojim strinjanjem, seveda), da gre lahko z lastnim sinom čez mejo na Hrvaško! Ampak zdaj je pa OK. Konec maja sem bila na UE in je Kamikaza potreboval potrdilo samo še za Jana, ki ni njegov sin. Brez taščine prisotnosti pa sem lahko dvignila tudi potrdili zanjo za oba otroka, da bosta lahko šla na Hrvaško z njo. Samo povedala sem jim njene podatke in so natisnili potrdili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?