|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potovati ali ne?
9.7.2007 8:09:58   
Ana Luna
Živjo, punce! Pred dvemi dnevi sem zvedla veselo novico. Če bo vse po sreči, bom okrog 15. 3. postala mamica. Prvič. Pravzaprav nisem še čisto dojela. Ampak zdaj se ukvarjam z enim vprašanjem; v kratkem sva mela namen odpotovati na en poletni tabor v tujino. Nočna vožnja (12-14 ur), spanje v šotorih, skromna hrana, higienske razmere tako tako ... Sicer sem zelo nezahteven in prilagodljiv človek, ampak zdaj sem v "novem stanju" in ne vem, ali je to pametna poteza. Kaj menite? Ali je to drzno in riskiram ali pa naj ne kompliciram in se odpravim, kot da ni nič?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potovati ali ne?
9.7.2007 9:22:44   
živa
Bistveni vprašanji sta: kdaj natančno (koliko tednov boš noseča med trajanjem tabora) in kam?

Lp,

živa

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2007 9:58:35   
xes
živjo.tudi jaz sem  pred dnevi zvedela to lepo novico, katere se vsak dan bolj veselim. ker imam za sabo ss in imn vse skupaj spremljam z večjo zaskrbljenostjo kot bi želela..pravzaprav sem pozorna kar na vsaki znak (npr.na hlačkah imam kak rjav madež etc..ampak se želim čimbolj pomirit. glede potovanj -jaz sem jih kar črtala, ampak to zaradi prej navedenih slabih izkušenj..pravijo da če je vse ok ni problema.poznam prijateljie ki so porovale še z avijonom v svojem 8 mesecu...počakaj na prvi uz (jaz ga imam 23.tega  in kaj ti bo rekel g ..

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2007 10:09:56   
Ana Luna
Punci, hvala za odgovor. Živa, v času potovanja bom v 7. tednu, verjetno še niti prvega pregleda ne bom opravila. Tabor je nekje v Franciji ... Mislim, da sem se že odločila ostati doma. 

(odgovor članu xes)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 10:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu xes)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2007 10:30:53   
Anonimen
Pri meni so se v 7 tednu začele slabosti in utrujenost. Slabo mi je bilo ves dan - bruhala pa nisem. Kar naprej sem morala jesti in piti, da sem ublažila občutek slabosti. Poleg slabosti se je v v tem tednu pojavila tudi utrujenost in ogromna potreba po spanju. Po mojih izkušnjah ne boš imela kaj dosti od tabora in dopusta, ker boš itak več ali manj na "off". Drugače se pa strinjam z zivepo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2007 10:32:18   
Ana Luna
v nosečnosti čim manj komplicirati. splav lahko pride tudi če se izoliramo v vato

mislim, da to kar drži. hvala za odgovor, zdej sm pa kr prepričana, da bom šla ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2007 11:41:10   
živa
V tako zgodnji nosečnosti po mojem res ni treba komplicirati. Splava namreč mirovanje v 99 % ne more preprečiti.

Jaz sem šla v takem času v Francijo na poročno potovanje. Kak teden sva tudi šotorila. Počutila sem se odlično, tako da sva z mojim dragim kar malo pretiravala - šla na bližnje hribe gledat cerkvice, igrala badminton in kdor je zgrešil udarec, je delal počepe ...  Kadar sem pretiravala v športni aktivnosti, sem krvavela. Ker pa tako ali tako v tem času ne moreš nič kaj dosti narediti, da ne bi splavila, če je tako "namenjeno", sem se poskušala čim manj sekirat in upala na najboljše.

No, mali je danes star 17 mesecev, živ pa kot hudiček user posted image , čakamo že drugega in ravno čez vikend sem plesala rokenrol user posted image  (sem pa v 24. tednu).    

Tako da, jaz bi šla. Uredi edino zdravstveno zavarovanje za kak nujni primer. in uživaj!

Lp,

živa

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?