|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potovanje
29.5.2008 11:17:27   
Anonimen
Ko bom v 10.tednu bom morala iti na službeno potovanje za nekaj dni v Beograd. Malce me je strah, da ne bi bilo kaj narobe... trenutno se dobro počutim, vse je OK. Zanima me vaše mnenje ali bi šle ali jaz preveč kompliciram. Gremo pa z avtom.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potovanje
29.5.2008 11:32:49   
Hope2
Jaz sem šla v 6 tednu z letalom na pot (6 ur leta), nato še 3 ure z avtom. V 7-8 tednu ista pot nazaj. Vse je bilo ok, edino utrujenost me je ornk dajala. Tudi enkrat po 20 tednu imam v planu tako pot.
Če se vredu počutiš, nimaš krvavitev, potem ni problema. Večrat se ustavljate in se pretegni na zraku.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.5.2008 11:35:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2008 11:39:24   
polma
V Beogradu je vroče in dostikrat smog. Pozanimaj se, kako bo vreme, da boš primerno oblečena in obuta. Jaz sem se (sem bila tut v Bg, ampak jeseni) odrekla pregovorno najboljšim pleskavicam (Perper, na ulici, ko sem tam jem samo niihove pleske, njami), sploh kajmaku in takim problematičnim živilom. In sem potem jedla na Skadarliji enolončnice, ki so pa definitivno prekuhane. Evo- beograd brez žara user posted image .. pot pa tudi hitro mine. Ne bi smelo bit nič narobe-če nimaš rizične nosečnosti, seveda. V tem primeru ti bo verjetno G pot odsvetoval.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2008 11:53:04   
slovenka
Eh, nič ne skrbi. Jaz sem sicer za 15. teden odpovedala potovanje v Egipt, potem ko pa sem bila že v 7. mesecu pa sem šla v Luksemburg..., pa pred tem sem tudi potovala po Evropi z letalom. Jaz ne bi skrbela za Beograd.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2008 12:00:30   
Naja31
Jaz sem šla v 14. tednu sama v Črno goro za en teden službeno.
Ni bilo nobene panike.

Če se dobro počutiš, pejt.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2008 12:02:27   
Naja31
V Beogradu je vroče in dostikrat smog. Pozanimaj se, kako bo vreme, da boš primerno oblečena in obuta. Jaz sem se (sem bila tut v Bg, ampak jeseni) odrekla pregovorno najboljšim pleskavicam (Perper, na ulici, ko sem tam jem samo niihove pleske, njami), sploh kajmaku in takim problematičnim živilom. In sem potem jedla na Skadarliji enolončnice, ki so pa definitivno prekuhane. Evo- beograd brez žara .. pot pa tudi hitro mine.
user posted image

Sorry, ampak to je zame eno hudo kompliciranje.
Kaj pa je narobe s pljeskavicami? In zakaj je kajmak problematičen?

Primerno se oblečeš in obuješ tudi če greš doma na sprehod in nisi noseča.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2008 12:07:50   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

V Beogradu je vroče in dostikrat smog. Pozanimaj se, kako bo vreme, da boš primerno oblečena in obuta. Jaz sem se (sem bila tut v Bg, ampak jeseni) odrekla pregovorno najboljšim pleskavicam (Perper, na ulici, ko sem tam jem samo niihove pleske, njami), sploh kajmaku in takim problematičnim živilom. In sem potem jedla na Skadarliji enolončnice, ki so pa definitivno prekuhane. Evo- beograd brez žara .. pot pa tudi hitro mine.
user posted image

Sorry, ampak to je zame eno hudo kompliciranje.
Kaj pa je narobe s pljeskavicami? In zakaj je kajmak problematičen?

Primerno se oblečeš in obuješ tudi če greš doma na sprehod in nisi noseča.

V pleskah ne vidim panike, saj se lepo prepečejo skozi, če ne, pa pač zavrneš in zahtevaš dobro pečeno. Kajmaka pa tudi jaz ne bi jedla, ne tistega domačega, ki ni tetsiran in ni šel čez inšpekcijo. Poleg tega v vročih dneh lahko kaj hitro uide, saj je to mladi sveži sir, pridelan v državah, kjer inšpekciji ni glih za zaupat. Tudi brez tega se da preživet, četudi je to mogoče za nekoga kompliciranjeuser posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2008 12:08:48   
Anonimen
Baje je problem to, ker so ti mladi siri in pa ne dovolj prepečeno meso lahko pravo gojišče za bakterije, ki povzročajo taksoplazmoso (oz. kakorkoli se že to napiše user posted image ).
Mene pa zanima, kaj menite na potovanje z avtom do Splita v 5. mesecu ... a ste se v nosečnosti držale bolj slovenske obale, ali ste šle tudi kam dlje?

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2008 12:10:40   
nuala
Če se v redu počutiš ne bi smelo potovanje predstavljati nobenih težav. Računaš pa lahko s tem, da boš utrujena, da ti bo morda slabo in boš morala večkrat it lulat.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2008 12:16:13   
gajka
Pri 20. tednih sem šla z letalom službeno v London, sama nosila svoj kufer, tudi po podzemni. Pa tudi na morju sem bila pri 27. tednih (pa vožnja nazaj domov je zaradi vseh zastojev trajala skoraj 8 ur) in se vozila okrog z gliserjem, pa ni bilo nič narobe. Pa še vsak dan prevozim skoraj 150 km, pa tudi na terenu še vedno delam, pa sem že krepko čez 30. tednov. user posted image

Če se počutite dobro in nimate nobenih prepovedi, ne bo nič narobe! Glede hrane pa itak približno veste, čemu se izogibat. Nosečnost, če poteka b.p., ni invalidnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2008 12:38:37   
sharona
jst sem bila v 7. tednu v Egiptu (to me je malo skrbelo zarad hrane, ampak sem za nosečnost izvedela šele, ko sem že vse plačala), za 25. teden pa, če bo vse OK, planirava Rodos

če izbiraš kraje, kjer je oskrba OK (vsaj zaradi počutja in posledično sproščenosti), ni panike

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2008 12:52:54   
maartinca
Če se dobro počutiš ni panike.
Tudi jaz sem si letos splanirala dopust v 34 tednu, gremo pa na otok Murter kar tudi ni tako blizu ampak jaz mislim, če je počutje o.k. potem ne more biti nič narobe.
Uživajte  ...

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2008 16:14:25   
Naja30
Jaz bi šla, če bi se dobro počutila.

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2008 18:01:22   
amaya
Pa sej si čisto mobilna ne? ne vidim problema....jaz sem do 25t še plesala in nastopala s plesno skupino....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2008 18:18:23   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Jaz bi šla, če bi se dobro počutila.

Se podpišem pod to, jaz sem žal v tem času bila full utrujena in nisem bila za nikamor, nekje po 12 t. se mi je energija čudežno vrnila in sem potem uživala user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2008 19:48:56   
Anonimen
Saj jaz sem tudi zdaj kar utrujena, podnevi malo spim pa je boljše. Strah me je predvsem, da ne bi bilo kaj narobe in še hrana me ful skrbi. Da bodo obroki redni in zdravi...nočem pa zdaj že razglašat v službi da sem user posted image

(odgovor članu Maja T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2008 21:25:02   
mateyka
edino kar bi mene skrbelo pri potovanju z avtom je klima. če ma klimo, lahko greš bp in delaš redne postanke, da se mal razhodiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?