|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potovalna posteljica
27.11.2004 16:49:13   
Pikabu
Včeraj je prišla reklama od Baby centra in Ariela in sem opazila, da imata obe trgovini v akciji potovalne posteljice. Ker imava z možem namen kupiti tako posteljico, me zanima, če ima katera izkušnje z njimi. Ti dve posteljici sta različnih firm. Ena je od Haucka, druga pa od ABC design-a. Je razlika v ceni, ABC-jeva je cenejša, zanima me, če je kakšna razlika tudi v sami firmi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Potovalna posteljica
27.11.2004 17:00:38   
Jančika_
Pa si vprašala namesto mene:)!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Potovalna posteljica
27.11.2004 17:01:59   
mirka
Mislim da posebne razlike ni. Odvisno od firme, ker ima vsaka svojo ceno znamke.

Sem pa vidla da jo mnogi uporabljajo kot stajco. Noter imajo igrace in otoka noter pa moram rect da je prakticno in koristno.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Potovalna posteljica
27.11.2004 18:28:57   
Pikabu
Jaz sem tudi razmišljala, da bi jo že doma imela postavljeno, ali za stajico ali pa da bi spodaj spala, ker bo za v voziček prevelika. Če bi pa kam šli, bi bila pa še potovalna.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Potovalna posteljica
27.11.2004 22:23:31   
Urša
Mi imamo Hauckovo. Uporabljamo jo za isti namen kot ga je napisala Pikabu. Zaenkrat se obnese! ;)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Potovalna posteljica
27.11.2004 22:40:01   
willma
Mi imamo tudi Hauckovo....posebej mi je všeč to, da ima pri nogah odprtino na zadrgo, ki jo lahko zapreš ali odpreš. Predvsem je to praktično, ko je otrok večji, lahko sam spelza v posteljico. Našim sosedom se to zelo odnese, zato smo tudi mi takšno nabavili:)

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Potovalna posteljica
27.11.2004 23:06:34   
andrejaz
Mi imamo tudi Hauckovo, vendar nima odprtine na zadrgo. Najbrž obstaja več modelov iste firme.

Ko smo pri nas kupovali potovalno posteljico je bilo ravno tako akcija v Baby centru in Arielu (nekaj mesecev nazaj). Ker tudi jaz nisem vedela razlike med njima, sem se odločila, da grem pogledat v obe trgovini (sem gledala v Kranju). Že prej pa sem slišala da so baje boljše Hauck. V Arielu mi prodajalka prav prijazno in tudi zelo hitro demonstrira sestavo in nato tudi kako se jo razstavi. V baby centru pa se je matrala sestavljat in nikakor ni najbolje uspevalo - ne vem ali je bila posteljica toliko slabša ali pa prodajalka vsa nerazpoložena.
Šla sem tako nazaj v Ariel po Hauckovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Potovalna posteljica
28.11.2004 11:12:11   
Saš
Mi imamo pa ABC jevo smo jo kupili pred 14 dnevi in zanjo odšteli 16.000,00 SIT.
Naj povem da smo zelo zadovoljni z njo. Naša pikica je rada v njej.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Potovalna posteljica
28.11.2004 14:27:41   
tana 1
Hoj!
V petek sem bila v TOysu in imajo v akciji od Hauka za 79Eurov (redna cena je 89 E)! Mi je bla ful všeč. Ima tud za previjat, pa lahko imaš tudi višje ležišče, pa vrtiljak s tremi igračkami ima.
V glavnem men je ful lušna.

Čao:nosecka:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za punčko
titi10

Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)

Katarina (19%)

Lucija (15%)

Amanda (16%)

Špela (12%)

Klara (22%)

Maja (16%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!