|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potni list
20.2.2007 20:33:23   
Antigona
Zanima me , če je že katera delala novi biometrični potni list za otroka. Zanima me namreč če tudi pri otroških slikah tako komplicirajo, kot pri odraslih. Kolikor sem slišala, se ne smeš smejat (oz. kazat zob) pa še en kup takih in drugačnih zahtev imajo. Pri 19 mesečnem otroku je pač malce iluzija pričakovat da bo ubogal vsa navodila kako se je treba držat pri slikanju user posted image

Torej kake izkušnje imate? Žanu moram do prvega maja narest potni list in me kar malo skrbi....

Hvala vsem za odgovore in lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potni list
20.2.2007 20:47:11   
spelaz
Vem samo za slike, da ful komplicirajo. Jaz sem šla malo slikat za osebno (sicer pri 14. dnevih) pa je ful lepo gledala in vse naravnost ... pa mi je fotografinja rekla, da jih za potni list ne bom mogla met.

Men so res tile predpisi ful mim - npr. osebna velja 5 let in pri 5. letih bo otrok čist drugačen pa lahko gleda gor dol al pa ga od zadaj slikajo. No, potni list velja sam 2 leti (zakajuser posted image  - najbrž da več pokasirajo), ampak otrok se tudi v 2 letih fajn spremeni.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 21:47:51   
kofetek2010
mi smo ga dali naši tamali delat, ko je bila stara skoraj 11m in je bil težko, ker ne sme kazat zob, pa naravnost mora gledat, pa oba uhlja se morata videt,... user posted image   fotografinja je naredila malo morje fotk preden je dobila primerno user posted image  

PL velja 3 leta in zakonsko je določeno, da če se oseba, glede na fotografijo, bistveno spremeni je potrebna izdelava novega PL ali OI user posted image  

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 11:28:30   
Antigona
Torej je cela veselica dobit ok fotko user posted image ... Si bo treba očitno kar cajt vzet.
Upam, da bo Žan sodeloval in da ne bomo porabili celega dneva za fotkanje user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 11:31:27   
Maxica
Antigona, saj mož obvlada - to bo zanj mala malica.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 11:34:17   
viv_
Če potujete ven iz EU oz. Evrope, potem OK, sicer je pa osebna zadosti.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 12:53:39   
Antigona
Maxica s fotografiranjem za osebne dokumente se ne ukvarja, žal...
Za te fotografije namreč dobijo navodila na ne vem koliko straneh iz uradnega lista, kaj in kako mora bit na sliki in bla in bla in bla.
Drgač pa slikanje itak obvlada, hvala za kompliment. A najino internet stran si vidla??? Bolj njegovo kot mojo no...
Če še nisi vidla pa imaš tukaj link:
http://www.medit-foto.com/fotografija.htm
Sej veš, se morm majčken pohvalit user posted image ...

Viv, to vem, ampak se veselim prvomajskega dopusta v Tuniziji user posted image .
Komaj že čakam, če seveda odmislim probleme z izdelavo potnega lista za Žana user posted image ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2007 12:56:35   
kofetek2010
90% slike mora zajemat obraz... naša je kot kaka polna luna user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?