Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 20:30:52
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo vedno položili pleničko čez, je bila tudi čisto premočena, še posebej poleti
|
|
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 20:44:48
|
|
|
|
sebtan
|
primo pappo rocker mamo tudi mi, pa to nisem še opazila, sicer pa še nismo v njem dolgo kr ga imamo komaj 5 dni, tako da....mislim pa da bo plenička kar urerdu za tisto plastičko:)) :zmeden:
|
|
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 20:47:33
|
|
|
|
Alika
|
Mi imamo tud prima pappa-sposojenga,pa je Tai tud čist premočen po hrbtu:hudicek: Še dobr,da ga nism kupila:bravo:,ker bi mi blo žal.:(( Očitno mu bom mogla tud jz pleničko začet dajat zadaj za hrbet,ker ima revček laske pa body čist moker:((
|
|
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 20:56:03
|
|
|
|
kaja11
|
Mi imamo Rockerja z airflex prevleko.... je vseeno moker. Po moje je to zato, ker je še tok majhen, da je skos nazaj naslonjen. Ko so malo večji se skos nekaj zvirajo po stolu... naši malčki (vsaj moj) je pa nazaj naslonjen.
|
|
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 21:50:56
|
|
|
|
niki5
|
Mi pa nimamo teh težav.. imamo pa tudi Rockerja :zmeden2:
|
|
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 22:42:23
|
|
|
|
LUMPEK
|
Mi imamo tudi Rockerja, pa nimamo takih problemov. Naš :duda: sicer ni nikoli nazaj naslonjen, ker se vedno nekaj suče in raziskuje.
|
|
|
|
Potenje v stolčku za hranjenje 2.5.2005 23:41:10
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz imam v Prima Pappi za hrbtom podloženo pleničko in je potem v redu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?