|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pot na Pag
28.7.2011 12:47:10   
triša
V avgustu gremo še malo na počitnice na Pag, ker tam še nismo bili, me zanima če ima katera izkušnje kje je najbližje in najceneje iz Ljubljane. Nekako razmišljam o avtocesti potem pa čez z trajektom, po drugi strani me skrbi spet gužva pred trajektom. Smo v začetku julija čakali na trajekt za Pašman več kot dve uri, pa me zaradi tega nekako bolj vleče na most.
Gremo pa v Vlašiče. V glavnem če mi lahko pomagate z nasvetom poti bom zelo hvaležna.
Tnx Triša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pot na Pag
28.7.2011 15:06:51   
NEVA-1
A niso Vlašiči pod mostom, oz. tam blizu?

Če so, potem se vam bolj splača it po AC in na izvozu Zadar 1 dol in na most,

lp

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2011 16:44:11   
lukec
A ni izhod iz A1 Posedarje, ne Zadar 1?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2011 19:19:36   
emaa
Izvoz je Posedarje, ceneje te vsekakor pride, mi smo šli letos kar po avtocesti skoz, nam je bilo njalažje in najhitreje. 

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2011 22:00:59   
luka jan
Pojdi raje na AC, izvoz je Posedarje, potem kmalu na začetku otoka če grež čez most je tudi tvoja vasica.

Pa lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2011 22:12:57   
Alex01
Tako kot je že zgoraj napisano, po AC izvoz Posedarje in si sprot na otoku Paguuser posted image .
Mi smo letos iz Nm do Paškega mosta ( 500 m prej, je vasica Miletiči) vozili točno 3 ure. Vlašiči so pa malo naprejuser posted image . lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 28.7.2011 22:13:36 >

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?