Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pot na Mali Lošinj čez Cres 25.6.2010 23:08:36
|
|
|
|
Rožica I
|
http://www.viamichelin.com Tukaj boš najbolje videla in izvedela vse info o poti .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.6.2010 23:10:26 >
|
|
RE: Pot na Mali Lošinj čez Cres 26.6.2010 22:08:42
|
|
|
|
lukec
|
Ljubljana - Ilirska Bistrica - prehod Jelšane - Opatija - Brestova (trajekt) - Porozine - potem pa samo naravnost pičite čez Cres, ne morte zgreš gre samo ena cesta do Osorja, potem pa naprej po Lošinju do cilja!
< Sporočilo je popravil lukec -- 26.6.2010 22:15:00 >
|
|
RE: Pot na Mali Lošinj čez Cres 26.6.2010 22:13:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: LanaM Prosim, če mi kdo lahko čimbolj natančno napiše kraje oz. pot, po kateri se iz Ljubljane pride na Mali Lošinj. Šli bi pa čez Cres in ne čez Krk. Hvala kje pa bi šla potem na trajekt, če ne na krku na Cres in potem po otoku do Lošinja? Mislim, da greš lahko čez Cres moraš najprej čez Krk ali pa iz Reke mogoče, tiste variante pa ne poznam.
|
|
|
|
RE: Pot na Mali Lošinj čez Cres 26.6.2010 22:16:09
|
|
|
|
lukec
|
Ja, čez Cres moraš pa v vsakem primeru.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?