Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 11:10:32
|
|
|
|
vesna.com
|
Isto kot z dvema pa še med sabo se igrata da jima ni dolgčas.
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 11:40:34
|
|
|
|
dudika
|
Ojla! Jaz bi na tvojem mestu vzela dva mucka, navsezadnje boš rešila še eno dušico več pred morebitnimi lastniki, ki jih ne bodo marali ali pa se jih bodo naveličali in jo navsezadnje mogoče tudi zavrgli. Mislim da jima bo pri tebi šlo lepo, poleg tega pa, kjer je prostor za enega je tudi za dva, pa še dolgčas jima ne bo. Svetujem ti pa, da ne vzameš para (mucek in mucka) razen če sta že sterilizirana (vsaj eden). Pa veliko lepih uric in veselja z malima kepicama.
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 11:46:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pa rekl da bolš da ne vzame dva mucka (fantka ) k se bosta kao ravsala za teritorij. V bistvu bi najrajš dve mucki(punčki ). Bodo pa v vsakem primeru sterilizirani oz. kastrirani. To se bom itak še v zavetišču pozanimala kaj je boljš. Sem pa vidla na zavetišču Horjul tolk srčkane mucke. So bratci pa ena sestrca. Pa bi mela enga belo oranžnga pa oranžnga. Sam sta pa oba mucka . Ma ne vem se bom še mal pozanimala. Se mi pa kar zdi da ne bom šla sam z enim domov .
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 13:34:18
|
|
|
|
Shania
|
karin24, kar lepo Polono pokliči pa se z njo pogovori. Ona bo vedela, če lahko kakšna mucka odda skupaj oz. če ne, zakaj ne. ZAVETIŠČE HORJUL Polona Samec s.p. Smrečje 55, 1354 HORJUL mail: polona@dzzz-lj.si tel: 051 30 44 35 Polona tel: 041 22 56 80 Ines Pa sporoči kako sta se zmenili. Lahko jo čisto neobvezno pokličeš, pa se samo pogovoriš z njo. lp, Shania
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 13:48:17
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo imeli doma najprej dve muci in potem še enega mucka (mladička). muci (sestrici) sta se najprej lepo gledali (kakšno leto), potem pa sta odrasli in imata vsaka svoje zahteve, res prav drugačna karakterja. malo sta se grdo gledali ampak navadili ena na drugo. Ena muca in mačkon sta žal že pokojna (sta pa doživela lepo starost, čez 10 let), druga muca pa gre sedaj v 18 leto svojega življenja. če imaš željo, potem raje vzemi dva mucka, se bosta tako lepo igrala. malo pa me je zmotilo samo to, da bosta skoz v stanovanju
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 13:53:37
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc če imaš željo, potem raje vzemi dva mucka, se bosta tako lepo igrala. malo pa me je zmotilo samo to, da bosta skoz v stanovanju Prosim? Hvala Bogu, da Polona mucka ne odda nekomu, ki bi ga imel zunaj! Veš koliko muck konča pod kolesi avtomobila? Koliko jih je trpinčenih? Koliko poškodovanih? Ne razumem, ZAKAJ naj bi mucki bili spuščeni. Še bolj pa je zanimivo, da če so od malega navajeni na notranje življenje, jih zunanje tudi zanima ne, kaj šele kaj drugega. Toliko o nagonu. Res punce, tale o prostosti mačk je popolnoma zgrešena... lp, Shania
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 13:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom poklicala ja še dns! Sva se odločila da bova kar dva. Pa jst tud mislim da je fajn da so mucki notr. Moja mami jo ima sicer tud zunej sam nimamo nobene prometne ceste zraven. Je pa več notr k zuni. Mislim pa da v stanovanju muckom nič ne manjka. Prejšnji se je kar orng zabaval na mojih zavesah, pri norenju po pohištvu, posebej pa zvečer pri drnjohanju in čohanju v naročju.
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 29.8.2006 15:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo sm se zmenila z Ines in si grem dns pogledat mucke. Poročam!
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 30.8.2006 9:43:09
|
|
|
|
Shania
|
karin24, sta se s Polono kaj zmenili?
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 30.8.2006 10:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogovarjala sem se z Ines. Sem imela namen že včeraj pogledat mucke, pa mi je sporočila da neka bruhajo in če lahko par dni počakam da vidijo kako bo z njimi. Ker iz zavetišča dajo samo zdrave muce. Tako da čakam da pokliče. Pogovarjale smo se pa o mačji družinici kjer so belo oranžni in črni mucki. In to taki cortki. Doma pa že vse pripravljeno za .
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 30.8.2006 15:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mucki so vredu! Danes jih grem pogledat , in verjetno bodo šli kar z mano domov (no dva ).
|
|
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 2.9.2006 17:53:01
|
|
|
|
Shania
|
karin24, kako je zdaj? Sta pri tebi mucka ali ne? lp, Shania
|
|
RE: Posvojiti enega ali dva mucka? 3.9.2006 14:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mucka sta že pri meni! Sem jih šla v četrtek iskat. Eden je bil prve dni čist miren je sam spal, drugi je pa že od prve minute vse njegovo . No sedaj se je tudi tamirn odloču da se mu ne da več spat. Ja nič nista boječa, cartata se nonstop, se igrata med seboj spita pa en čez druzga. Čist sta cukra . Ja zdej že dva dni "spita" pri nama v spalnici, midva pa malo manj . Bom se potrudla pa dala slike v album.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?