Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posvojitev starejšega otroka 9.2.2010 18:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ni hitrejše
|
|
|
|
RE: Posvojitev starejšega otroka 10.2.2010 11:55:37
|
|
|
|
thevenus
|
Že otrok je starejših veliko več (če primerjamo število otrok starih od 0do3 in število otrok od0do10), a so večinoma v rejniških družinah?
|
|
|
|
RE: Posvojitev starejšega otroka 10.2.2010 12:03:59
|
|
|
|
water lily
|
Zna biti hitrejše, lahko pa tudi da ne. Odvisno. Starejše otroke običajno posvojijo rejniki. Jih je pa malo ja....ker pri nas se rejništvo pač vleče do 18ga leta pol se pa znajdi.... Je pa drugače posvojiti starejšega otroka, ker je že "izoblikovana" osebnost. Priporočam predavanja za starše ki čakajo na posvojitev. So zelo na oseben način izpeljana in izveš ogromno koristnega.
|
|
|
|
RE: Posvojitev starejšega otroka 10.2.2010 20:57:15
|
|
|
|
thevenus
|
Hvala obema za odgovor, vidim, da so te teme veliko bolj "prazne". Očitno večina res poskusi vse možnosti, da ima svojega biološkega otroka, kot se poda v te mučne postopke.
|
|
|
|
RE: Posvojitev starejšega otroka 14.2.2010 20:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, mi smo posvojili 5-letnika. Je bilo precej hitro, ja. In lahko rečem, da brez kakšnih večjih težav s strani otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.