Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 11.1.2008 10:38:56
|
|
|
|
Lenny
|
Pri nas ni bilo nič posebnega. Merjenje višine, obsega prsnega koša in glavice, tehtanje, zdravniški pregled, pogovor o zobkih, prehrani, kontrola motoričnih spretnosti, zlaganje kock. To, nič več. Pri 18. mesecih pa kri, voda, cepljenje sem pozabila. Ampak se intenzivnost pregledov kar razlikuje.
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 13.1.2008 17:49:56
|
|
|
|
2.2.
|
kaj je cepljenje pri 1 letu- za kaj pa
|
|
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 13.1.2008 18:36:48
|
|
|
|
MADMAX
|
mi bomo aprila eno leto, cepljeni pa so od 12 do 18 mes. starosti proti: mumps, ošpice, rdečke
|
|
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 13.1.2008 18:45:46
|
|
|
|
Nogavica
|
Pri nas je bilo tehtanje, merjenje, vprašanja o zobkih, prehrani, hoji, zdravniški pregled in cepljenje OMR.
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 13.1.2008 20:07:35
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Pregled pri 1 letu ni bil nič posebnega. Tehtanje, merjenje, pregled pri P (srček, grlo, ušesa, oči), pobiranje rozine, zlaganje kock, preverila je hojo (je že hodil), pa cepljen je bil. Dobila sva tudi datum za zobozdravnika. Lp
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 14.1.2008 7:55:28
|
|
|
|
mojsoncek
|
Merjenje, pregled, denverjev test, cepljenje.
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 16.1.2008 10:49:56
|
|
|
|
aezzy
|
vsi imate neke teste, v kranju so mojo samo obicajno izmerili in to je to. kako to, da se tako razlikujejo pregledi? niti pregleda pri 18m nimamo, midve imava naslednjega aprila (20m). res cudno.
|
|
|
|
RE: Posvetovalnica pri 1 letu 16.1.2008 20:16:24
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy vsi imate neke teste, v kranju so mojo samo obicajno izmerili in to je to. kako to, da se tako razlikujejo pregledi? niti pregleda pri 18m nimamo, midve imava naslednjega aprila (20m). res cudno. Mi smo imeli zadnji pregled ravno pri enem letu. Zdaj pa že skoraj pol leta čakamo na naslednjega. Februarja bo star 2 leti, pa še nismo imeli pregleda, ki naj bi bil nekje pri 18m. Meni je to kr neki... Kako naj primerjajo razvoj otroka pri 18m in 2 letih? Meni to res ni jasno... Npr., če bi imeli pregled pri 18m, tamali nekaterih stvari, ki naj bi bile predmet testa, ne bi obvladal/naredil, zdaj pri skoraj 2 letih pa obvlada že vse po vrsti. Se je v tem obdobju spremenil in razvil za 100%.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?