|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postopek vpisa v vrtec
1.9.2006 15:59:24   
Anonimen
No, pri nas smo ravno danes izvedeli, da (domačega) varstva ne bo. Upam, da nisem zamudila vseh rokov za oddajo vlog user posted image Zdaj takole je: naša user posted image bo januarja 07 stara eno leto in takrat jo mislim dati v vrtec. Zdaj pa mene zanima, kakšen je postopek vpisa, kje dobim obrazce, rada bi uveljavljala tudi znižanje plačila za vrtec, kako naj še pred vpisom v vrtec izračunam ali bom sploh zmožna plačevati vrtec....V glavnem, prosim, če mi lahko napišete čimveč kar moram vedeti.
Pa mogoče še to; kakšna oblika varstva je cenejša? Vrtec ali varuške?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postopek vpisa v vrtec
1.9.2006 16:14:33   
Erdbeere
glede vpisa, greš v vrtec, prosiš za polo za vpis v vrtec in jo izpolniš ter jim jo neseš nazaj, vprašaj še, kdaj sprejemajo otroke, če jih sploh med letom in kako je, ker pri nas lahko otroka daš v vrtec samo 1.9. prijavnico pa oddaš do 30.3. se mi zdi.

Znižano plačilo pa uveljavljaš šele, ko imaš otroka v vrtcu in ne prej. Koliko stane, čisto odvisno od občine, pa tudi odvisno jasli so dražje. Je pa nekako primerljivo z otroški dodatki, v tistem razredu kot si pri otroških dodatkih, v tistem si tudi potem pri znižanem plačilu, npr. če si v 3. razredu za otr.dod. plačuješ nekje 30% cene vrtca. Vsaj pri nas je tako. Mogoče ima kakšna druga drugačne izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Postopek vpisa v vrtec
1.9.2006 16:35:48   
Anonimen
Znižano plačila vrtca se da prej in ne ko je otrok v vrtcu.vsaj pri nas.je rok in moraš točno do roka prinest vlogo in vse kar spada zraven nje

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.