|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postopek IUI in plačevanje pri dr.Rešu
1.7.2005 11:05:10   
anja 26
Pzdravljene,

Sem pacientka dr. Reša (nisem lih zadovoljna z nim, njegove pripombe, usiljevanja kam naj grem delat preizkave in čakanje so že preveč). Septembra grem na laporoskopijo in jeseni je povedal, da bomo delali IUI. Kaj ta postopek je potrebno tudi plačati in koliko? Postopek IVF res stane 300 preširnov?

V naprev se vam zahvaljujem za odgovore.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.7.2005 13:35:43   
anajmad
Mislim,da ja.Moja znanka je pr njem pustila mislim,da tam 460 jurčkov.
en lp:morje:D.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2005 14:23:42   
neni
Postopek stane 242.000, plus zdravila (odvisno od tebe, kako reagiraš)
Jaz dam okoli 150.000 sit, prej kaj več.
Pa še prevoze na UZ štej, pa 2 tedna bolniške, da o čustvenih težavah ne govorim.
Sam ko vidiš :modri: se splača.

lp Neni

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2005 15:11:19   
aljča
Anja jaz ti lahk svetujem to, da se prestavi v bolnišnico v Lj ali pa Mb kjer ti ne bo treba nič plačati.To da moraš tolk denarja zdevat pri Rešu se jaz sploh ne strinjam in mislim, da to on dela narobe ali pa kar na svojo roko.Če si malo bolj natančna je situacija taka:zavarovalnica krije 4IVF postopke ampak on ima to finto...prvi postopek plačaš ti drugega pa zavarovalnica in če to malo skontaš vidiš da dobi dvakrat plačano kar zračuni si....Men je to oderuško in ne logično.Pa brez zamere tistim, ki ste z njim zadovoljne.Jaz še vseeno pravim tko, da je treba skoristiti tisto, za kar že itak plačuješ pri plači in ne še dodatno.Pol si lahk kar super bilionar, da vse to uštimaš in plačaš.In na koncu za :duda:pa te tako nategujejo.:grrr:
L.p.Alja

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2005 16:39:11   
ameli
V MB inaš 3 postopke IUI brezplačne. Ker je pri tem postopku majhna možost zanositve (mislim, da tam do 10% - ampak ne obupaj:sloncek:) se ti res ne splača plačevati. Raje se vozi v MB, kjer imaš brezplačne še 4 postopke IVF.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2005 20:30:21   
neni
Aljča, ni glih tko.:ups:
Če plačaš 4 in 4 dobiš gratis, potem imaš 8 postopkov. In že kar lepe možnosti, da ti uspe.
Mene čakanje ubija in namesto, da čakam na koncesijskega, si pač enega vmes plačam. Pa da ne bo zgledalo, da to z lahkoto plačam, sam ni druge. Mene čakanje ubija. Tukaj pa se čaka samo toliko, kot je potrebno zaradi ravnovesja v telesu.
In kolikor poznam situacijo pri ta starih IVF-ovkah vsaka prej ali slej pride do trenutka ko pokuri svoje 4 možnosti, ki so koncesijske. Tudi če ji rata priti do enega otročka gredo vse še na kakšen postopek in poskusijo še nekajkrat.
Tako da izgubiš itak ne nič, prej ali slej plačuješ.
Upam, da bomo čimprej vse prišle do željenega cija.

lp Neni

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2005 20:48:11   
rija
neni, če dobiš vmes otroka, se ti postopki vrnejo na nulo in imaš zopet 4 zastonj.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2005 21:17:20   
neni
Ma o tem je bilo že govora. Eni pravijo tako, drugi pa drugače. Ne vem, poznam punce, ki imajo otroka, pa niso dobile novih postopkov.
Sej pravim, zdravstvo.
Mogoče pa res, to bi bilo super. Tudi tisto s 6 postopki, sam jaz ne morem čakat. Mi lahko Boscarol prej davek upali, ker nimam otrok.
lpn

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2005 21:19:31   
rija
To je preverjena informacija. Seveda ti pripadajo 4 novi. Vsaj na GK je tako. Sicer pa smo ena država in nebi smelo biti drugače. Moja prijateljica ima že enega sončka, pa je v prvo pokurila vse, pa ma zdaj zopet nove.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2005 21:22:13   
neni
Sm te pod kaj mislite nekaj vprašala. A greš lohk gor?
lpn

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2005 21:28:54   
rija
maš gor...

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.