|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljnina za puhasto odejo
18.1.2007 12:28:41   
kepica
Punce, jest bom bankrotirala. Ne vem, na koga naj bom jezna. Nase, ki zmeraj narobe izberem ali na proizvajalca posteljnine ali ne vem na kogauser posted image
Z možem sva se pred enim letom odločila, da premajhno odejo (iz poliestra) zamenjava za večjo in bolj kvalitetno. Po priporočilu RR-jevk in ostalih sva se odločila za puhasto odejo v dimenziji 260x200 cm. Da ne omenjam, koliko sva dala zanjo, ampak sva bila z njo zadovoljna. Seveda samo prvih nekaj dni , ko sva spala brez posteljnine, ker se je sušila. Pač sva morala kupiti tudi novo posteljnino zaradi večje dimenzije.Kupila sva dve, da imaš vsaj za preprat.Ko sva pa odejo oblekla v posteljnino pa šok. Ponoči sva bila kot v savni. Bila sva kot dva švicarja. Pa je na posteljnini pisalo, da je 100% bombaž! To zmeraj pogledam, ker ne maram "plastike". Med tem nama je račun in embalažo že odpeljal smetaruser posted image tako da posteljnine nisva mogla reklamirati. Kot zakleto. PA zmeraj pospravim račun in embalažo-za vsak slučaj. Ampak pri posteljnini pa res nisem mislila, da lahko zgrešiš.In tako sva bila ob 30.000 sit. Kasneje sva kupila še eno posteljnino in ker se mi postelje še ni mudilo preoblečt, (ker sem jo pač ravno kar), je vmes že potekel rok za vračilo in ko sem posteljnino oblekla, spet ista zgodba. user posted image Torej so bile to že tri posteljnine. Spet 15.000 sit. Potem sva kupila eno posteljnino, ki je bila čist bela, na njej je bilo samo nekaj rožic. Tukaj sva pa zmagala. Res, da je posteljnina tako tanka, da se skoraj skozi vidi, ampak je pa OK.Ko sem hotela iti po še eno, jih seveda niso imeli več in sem vzela eno podobno, pa je spet isti user posted image . Če vse skupaj seštejem, sem stran zmetala  60.000 situser posted image Posteljnine pa si sploh ne upam več kupit in bom po moje do smrti gulila to edino, ki jo imam. Tako sem jezna, še na odejo. Najraje bi vse stran zmetala in dala nazaj tisto plastično odejo, ki sva jo prej imela, pa še vse posteljnine so bile OK. Še tiste plastične iz Madžarskeuser posted image
Punce, tiste, ki imate puhaste odeje, kakšno posteljnino kupujete. Jaz nimam več idej....user posted image
Uh, sem napisala cel roman. Upam, da je katera prišla do konca. user posted image

lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljnina za puhasto odejo
18.1.2007 12:41:19   
smrček
Ko boš naslednjič prala posteljnino, dodaj namesto mehčalca jabolčni kis. Perilo bo pravtako mehko in bolj zračno. Probaj, zgubit nimaš kaj.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 14:46:24   
MALINČICA
Poskusi iz starih posteljnin, ki sta jih imela prej, sešiti eno taveliko. Hitro najdeš koga, ki to zna, ker je čist enostavno.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 17:47:00   
bamby

A misiš, da so res le rjuhe krive? Morda je pa ta puhasta odeja pretopla za ta čas, ki je bil, ker ni bilo nobenega mraza in je ravno zaradi tega bila tista najtanjša najboljša?

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2007 17:59:30   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A misiš, da so res le rjuhe krive? Morda je pa ta puhasta odeja pretopla za ta čas, ki je bil, ker ni bilo nobenega mraza in je ravno zaradi tega bila tista najtanjša najboljša?

Tudi jaz sem najprej na to pomislila. Mi imamo doma puhaste odeje in različne posteljnine, pa če je prevroče, ravno tako, če ponoči preveč kurimo, se potimo. Puh je pač topel.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 20:11:30   
Anonimen
Ej ženske noooo... jst tud poleti spim pod puhasto posteljnino.

S tem da za poleti mam od ikee platneno posteljnino za pozimi pa 'flanelasto' po domače. Kako se temu reče v pravilni slovenščini ne vem.

Nikoli mi ni vroče, kukr se butasto sliši, tudi poleti ne. Je pač puh naravni izolatoruser posted image .

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2007 9:28:44   
kepica
Uh, jaz o flaneli lahko samo sanjam. Najbolje bi bilo, če ne bi imela posteljnine. To se je do sedaj še najbolje obneslo. Samo, ne morem pa brez posteljnine spatuser posted image  Ni mi jasno, kaj bi lahko bilo narobe. Sem pa tudi jaz slišala, da je puh tudi za poleti dober, čeprov mi ni jasno, kako imaš lahko na sebi tak "kovter" in da ti v topli poletni noči nič dol ne teče. Ne vem, koliko časa bom še trpela tole odejo. Enkrat me bo jeza premagala, in bom kupila drugo. Ampak user posted image  kakšnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

KAPLJICE AD3
s1o2

mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvala

da (59%)

ne (41%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!