kepica
|
Punce, jest bom bankrotirala. Ne vem, na koga naj bom jezna. Nase, ki zmeraj narobe izberem ali na proizvajalca posteljnine ali ne vem na koga Z možem sva se pred enim letom odločila, da premajhno odejo (iz poliestra) zamenjava za večjo in bolj kvalitetno. Po priporočilu RR-jevk in ostalih sva se odločila za puhasto odejo v dimenziji 260x200 cm. Da ne omenjam, koliko sva dala zanjo, ampak sva bila z njo zadovoljna. Seveda samo prvih nekaj dni , ko sva spala brez posteljnine, ker se je sušila. Pač sva morala kupiti tudi novo posteljnino zaradi večje dimenzije.Kupila sva dve, da imaš vsaj za preprat.Ko sva pa odejo oblekla v posteljnino pa šok. Ponoči sva bila kot v savni. Bila sva kot dva švicarja. Pa je na posteljnini pisalo, da je 100% bombaž! To zmeraj pogledam, ker ne maram "plastike". Med tem nama je račun in embalažo že odpeljal smetar tako da posteljnine nisva mogla reklamirati. Kot zakleto. PA zmeraj pospravim račun in embalažo-za vsak slučaj. Ampak pri posteljnini pa res nisem mislila, da lahko zgrešiš.In tako sva bila ob 30.000 sit. Kasneje sva kupila še eno posteljnino in ker se mi postelje še ni mudilo preoblečt, (ker sem jo pač ravno kar), je vmes že potekel rok za vračilo in ko sem posteljnino oblekla, spet ista zgodba. Torej so bile to že tri posteljnine. Spet 15.000 sit. Potem sva kupila eno posteljnino, ki je bila čist bela, na njej je bilo samo nekaj rožic. Tukaj sva pa zmagala. Res, da je posteljnina tako tanka, da se skoraj skozi vidi, ampak je pa OK.Ko sem hotela iti po še eno, jih seveda niso imeli več in sem vzela eno podobno, pa je spet isti . Če vse skupaj seštejem, sem stran zmetala 60.000 sit Posteljnine pa si sploh ne upam več kupit in bom po moje do smrti gulila to edino, ki jo imam. Tako sem jezna, še na odejo. Najraje bi vse stran zmetala in dala nazaj tisto plastično odejo, ki sva jo prej imela, pa še vse posteljnine so bile OK. Še tiste plastične iz Madžarske Punce, tiste, ki imate puhaste odeje, kakšno posteljnino kupujete. Jaz nimam več idej.... Uh, sem napisala cel roman. Upam, da je katera prišla do konca. lp kepica
|