Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 23.9.2008 12:25:32
|
|
|
|
cicido
|
poglej v katalogu od Quelle, tam jo dobis za najvec 34 eur.
|
|
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 23.9.2008 14:06:54
|
|
|
|
Piškotka~
|
Geja potrebno bo za Kitty odšteti kar veliko cekinčkov , za Mihata pa poglej kot sem ti že svetovala v kakšen katalogu ala Neckermann. Dvomim, da je kaj cenejše. Tudi Avstrija ni poceni, dobiš pa tam seveda pikice za v omaro Lp Piškotka~
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 23.9.2008 14:08:56
|
|
|
|
Geja
|
Piškotka~ res ti nič ne uide Geja pa hvala za idejo o pikicah za v omaro. bom dons tišlarja vprašala...
|
|
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 23.9.2008 15:09:17
|
|
|
|
tabi
|
tudi jst gledam za postelnino in za enkrat kar sem našla ima Quelle najceneje
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 24.9.2008 14:31:27
|
|
|
|
Geja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona Kaj pa tukaj? Hello Kitty in Mojster Miha LP Tina Ojla Tinatona, kako pa kupuješ tukaj si že kdaj koliko pa pride poštnine in vseh ostalih stroškov je pa velikooo ceneje... lp, Geja
|
|
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 24.9.2008 16:47:52
|
|
|
|
diduska
|
i
< Sporočilo je popravil diduska -- 24.9.2008 16:48:55 >
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 24.9.2008 22:41:04
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Poštnina za posteljnino se giblje med 8 in 10 funti (odvisno od prodajalca in načina pošiljanja). Jaz prek Ebaya kar precej kupujem. Ravno zdaj gledam neke MM stvari za novoletna darila. Sicer pa sem kupila že ene 8 posteljnin (dve medvedek Pooh, 1 MM, 5 Nodijevih). Drugih stroškov pa ni - no vsaj jaz jih nimam, ker skoz kupujem na angleškem (ameriški mi ni preveč všeč, ker lahko hitro še carino plačaš, potem pa ni več tako ugodno.). Tale recimo te stane 18 funtov, kar je približno 25€ (zaokroženo navzgor). LP
|
|
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 26.9.2008 14:06:26
|
|
|
|
miška piška
|
ojla, sem prej dala odgovor na napačno temo, tako da pošiljam še enkrat, uno pa lahko brišete. jaz bi tudi kupila posteljnino od Mojstra Mihe. kako se bomo zmenile? jaz sem iz Kranja. če mora res bit od enega prodajalca da so nižji stroški, potem je nabolj da se zmenimo katero bi vzele (če bi bla ista všeč večim) in naročimo. jaz bi cenovno ugodno, tko da lahko povem da bi naročila npr.: LINK ali pa recimo tole: LINK lahko tudi katero drugo, samo da je tudi ugodna. če ima katera iste želje, se oglasite da se zmenimo. lp
|
|
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 6.4.2009 22:30:48
|
|
|
|
milanMM
|
Obveščam Vas, da Helo Kitty posteljnino in ostale produkte Hello Kitty dobite v podjetju BOUNT d.o.o. torej Slovenskem proizvajalcu.V kratkem tudi slike na www.bount.si Kontaktirajte na milan@bount.si za slike in cene.
|
|
|
|
RE: Posteljnina M.Miha in H.Kitty 7.4.2009 22:54:54
|
|
|
|
Leti31
|
kaj pa tukaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?