|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljnina!
19.11.2006 18:54:20   
kamy
Pozdravček vsem skupaj!
Zanima me, kako pripraviti posteljico za novorojenčka? Jogi rjuha + nepremočljiva podloga na jogiju, prevleka za koltrček kaj pa pod glavico? A zadostuje samo bombažna plenica ali moram imeti kaj posebnega?
Ker večino stvari sešijem kar sama me zanima, če je lahko podloga pod glavico v istem kot prevleka za koltrček?
Hvala vsem za pojasnila!

LP,K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljnina!
19.11.2006 19:22:59   
sazi
Nepremočljive podloge v posteljici še zdaj nimamo, pa ima mali skoraj 10 mesecev - plenice nikoli ne zatajijo, pa še v spalni vreči spi
pod glavo ima vedno samo bombažno plenico, ki pa jo ponavadi zgižva v kakšen kot
torej imamo samo rjuho in obrobo, ko je bil še manjši in v posteljici ni lazil naokrog pa niti obrobe nismo imeli - sem ga s postelje lahko videla med rešetkami
prva 2 meseca, ko je kar dosti polival pa je imel pod jogi rjuho še eno večkrat prepognjeno navadno rjuho, samo se je tisto malo politega vedno ujelo v plenico

< Sporočilo je popravil sazi -- 19.11.2006 19:24:28 >

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2006 19:25:01   
Marogica
Mi tudi nismo imeli nobene podloge, le-ta je prišla na vrsto šele, ko smo se odvajali plenic. Kot "nadomestek" za blazino pa smo tudi mi uporabljali navadno bombažno plenico.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2006 19:26:56   
Katrin
Saj si že sama vse napisala: rjuha, prevleka za "koutrček", za vzglavnik zadostuje le bombažna plenica. Lahko sešiješ tudi oblazinjeno zaščito za ograjo (je pa ne potrebuješ takoj na začetku).

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2006 20:12:32   
til
Ker večino stvari sešijem kar sama me zanima, če je lahko podloga pod glavico v istem kot prevleka za koltrček?

Lahko je samo da ni predebela da ne bo imel dojenček previsoko glavico.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?