Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 4.11.2008 22:42:12
|
|
|
|
Doll
|
Mi imamo podobno. Stranica gre dol,ampak do tal ne.Malo več od polovice,če me zastopiš. Slabe strani ne vidim.Jaz notri dam posteljnino
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 18:25:41
|
|
|
|
bučibači
|
joj, men se tud full dopade ena izmed njih ( frančeška..) koliko pa imajo kaj cene? se da kje videti? Lorenčica, tudi gledam takšne s predalom spodaj, pa ne razumem, zakaj ne bi šlo isto dol, kot pri ostalih, saj ko je predal čisto notri, je isto kot, da ga ni,ali,....?
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 18:29:31
|
|
|
|
Doll
|
bučibači ne gre stranica dol,ker je ob strani zareza,ki omogoča stranici da se spušča gor in dol,če si lahko predstavljaš ;) Če bo katera kupovala mi bomo svojo prodajali čez kakšen teden ali dva
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 18:51:24
|
|
|
|
bučibači
|
Hvala Doll, sedaj razumem; glede ponudbe- večinoma vse stvari bom dobila rabljene, tudi posteljico bi lahko, pa sem se odločila, da edino to stvar želim, da ima novo, ker jo imam namen uporablati, do nekje 5-6 leta, vzela bom takšno, ki je večja, in se lahko spremeni v mladinsko. hvala vseeno, me pa zanima, glede na to, da imaš izkušnje , katero vzmetnico priporočaš? pa pa
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 18:54:03
|
|
|
|
Doll
|
bučibači katero posteljo,boš kupila da se spremni v mladinsko.sama ti lahko povem,da je vse larifari,recimo postelja 140 x 70 ,da se razstavi v mladinsko.Verjemi,že pri 3 letih otrokove starosti boš razmišljala o večji postelji. Lahko ti povem,da bajne denarje za posteljo ne daj,je čisto vseeno ali kupiš 120 x 60 ali 140x 70. Naš je dobil pograd pri 3 letih 200 x 90 .
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 18:54:43
|
|
|
|
Doll
|
Vzemtnico sem jaz kupila preko neta.namreč sama dam na to,da je vzmetnica proti pršicam ipd
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 19:02:12
|
|
|
|
bučibači
|
vidiš, jaz pa striktno vztrajam, da naj bi bila 140-70, ravno zaradi tega, da bi bila za dlje časa , to da je larifari, sem že sama pomislila, res pa je, da zaenkrta gledam te stvari samo po netu ( bolniška).s kakšnim namenom, ste pa že pri 3 letih odločili za nakup pograda? Iz druge potrebe kot to, da je posteljica premajhna,...? ja, za vzmetnice se strinjam, midva imava dormeo, in razmišljava , da bi kupila tega. sem pa gledala po netu neke proti alergijske, ki nevem kako se jim reče 8 na netu), pa nevem, če jim naj zaupam.
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 19:07:25
|
|
|
|
Doll
|
Nič ne bo za dalj časa :) ,no saj boš videla otrok potrebuje ,kako naj se izrazim,prostor-edino to mi zdaj pride na pamet.V posteljici je bilo spanje obup,vedno udarjanje v stranice,nima nobenega prostora za manevriranje ponoči. odkar spi na veliki postelji.Spanje je boljše zanj in za nas
|
|
|
|
RE: Posteljica z izvlečnim predalom ? 5.11.2008 19:11:36
|
|
|
|
bučibači
|
ej, hvala za nasvet!!zdaj imam pa spet načrte podrte; imam pa spet kaj za razmišljat,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!