Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posteljica Ikea 55x112 cm? 15.5.2010 14:02:12
|
|
|
|
Zofy
|
Dan RRjevke! Mogoče pa mi katera zna pomagat. Iz 2. roke sem kupila posteljico o Ikee, ki ima dimenzijo ležišča zelo čudno, 55x112, če sem prav izmerila. Problem nastane z jogijem. Sem šla na stran od Ikee, pa vidim, da imajo tam samo jogije klasičnih dimenzij A ima katera to posteljico in kako ste rešile težavo z jogijem? Sem vidla, da v Zibki delajo po meri jogije za košare. A mislite, da bi bil tak jogi ok do 1. leta? Ker pol ga bomo itak dali v večjo posteljico. Sem ravno poskusila jogi od koša, ki ga trenutno imamo in se ulegla nanj in se mi zdi pač malo trd, ampak to je na mojih 70kg in se zato bolj ugreznem in pridem skoraj do tal. Pa sej, če je pretrdo ne škodi pretirano, a ne? Čakam na vaše mnenje. Hvala!
|
|
RE: Posteljica Ikea 55x112 cm? 15.5.2010 23:20:21
|
|
|
|
smeja2
|
jaz mam točno to posteljco doma. sem dala delat jogi po meri, ker una pena ki se je zraven dobila v ikei se mi ni zdela v redu v baby centru sm ga naročila in je bla ista cena kot klasična 60x120 dimenzija sam to je blo 5 let nazaj sm pa vidla, da ima ta ista posteljica iz ikeje zdaj normalne mere (60X120) :)
|
|
|
|
RE: Posteljica Ikea 55x112 cm? 16.5.2010 6:21:18
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Dan RRjevke! Mogoče pa mi katera zna pomagat. Iz 2. roke sem kupila posteljico o Ikee, ki ima dimenzijo ležišča zelo čudno, 55x112, če sem prav izmerila. Problem nastane z jogijem. Sem šla na stran od Ikee, pa vidim, da imajo tam samo jogije klasičnih dimenzij A ima katera to posteljico in kako ste rešile težavo z jogijem? Sem vidla, da v Zibki delajo po meri jogije za košare. A mislite, da bi bil tak jogi ok do 1. leta? Ker pol ga bomo itak dali v večjo posteljico. Sem ravno poskusila jogi od koša, ki ga trenutno imamo in se ulegla nanj in se mi zdi pač malo trd, ampak to je na mojih 70kg in se zato bolj ugreznem in pridem skoraj do tal. Pa sej, če je pretrdo ne škodi pretirano, a ne? Čakam na vaše mnenje. Hvala! Dojenček mora imeti trdo ležišče, čim trše!
|
|
|
|
RE: Posteljica Ikea 55x112 cm? 16.5.2010 13:59:16
|
|
|
|
livia
|
Mi smo za zibelko naročili jogi v baby centru po meri. Vprašaj tam. In ja, jogi mora biti čim trši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?