|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljica
10.7.2007 13:20:45   
Caarmen
Kdaj ste ve pripravile posteljico - zibko, ki ste jo imele v spalnici poleg svoje postelje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljica
10.7.2007 13:24:12   
TONČI.
Ko sem bila v porodnišnici sta je postavila moja mami in fant.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 13:24:38   
blue sky
1 teden pred rojstvom user posted image , saj nas je 3 tedne prej presenetil user posted image .

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 13:26:53   
Mateja82
Pripravila sem jo kakšen mesec prej, sem se bala da bi me user posted image  prehite, pa fajn mi je gledat tisto posteljico user posted image . Zdaj v drugo pa bom vrjetno to naredila kakšen teden pred PDP, če ne bo pa že user posted image pripravil posteljico.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 13:30:04   
Strawberrie Cherrie
Tisti dan ko sem šla v P, sem bila trdno prepričana, da grem v Mb po posteljnino.
No, na koncu jo je šla kupit moja mama, novopečeni ati pa je spreoblekel posteljico.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 13:32:24   
orhideja75
1.sem jo pripravila ene dva meseca pred rokom. no pa ni bilo treba velik čakat, ker se je rodil 21 dni prej.
2.je bila pa kar še od prej, le preoblekla sem jo.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 13:41:00   
Klarita
Jaz bom zibelko postavila takoj, ko mi jo moj oče porihtal (naš fant bo spal v zibelki, kjer je spala njegova mamica). Ampak oblekla pa je ne bom, ker sem vraževerna in pravijo, da naj nebi posteljice oblačil, dokler ne greš rodit. Če popadki ne bodo tako hudi, jo bom sama, če ne pa jo bo novopečeni ati, ko bom jaz v porodnišnici.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 13:53:00   
Anonimen
Mi smo jo tudi že zložili in ima že posebno mesto v sobi, pa čeprav imam rok šele konec septembra. Prav lepo jo je gledati! Je pa brez posteljnine (le-ta je skrbno pospravljena in čaka na prvo namestitev), to bom potem v septembru poštimala.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 14:26:25   
žarnica
Prvič sva imela posteljico pripravljeno 1.mesec pred PDP. ZDaj pa že skoz stoji v najini sobi,saj se nam je ni splačalo razdirat (imeli bomo 26 mesecev razlike).-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 15:20:55   
Mesečnica
Tisti dan, ko sem ga rodila našega user posted image
To je cela štorija: posteljica je bila naročena pravočasno, potem pa so tolikokrat prestavili datum dobave, da sva jo dobila ravno tisti dan, ko se je mali rodil. Doma sva še čakala, da se popadki zgostijo, ko so klicali, da jo bodo dostavili, pa sva rekla: "OK, kar pridite, saj se še nikamor ne mudi user posted image user posted image user posted image ". Ko sva jo dobila, je trajalo še kakšni dve uri, da sva se le odpravila v porodnišnico.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 15:36:08   
Anonimen
Prvič kakšne 3 tedne pred rojstvom, zdaj jo bo pa oči postavil, ko bova v porodnišnici. Tamalo smo že prestavili v večjo posteljo, kinderpet pa razstavili, da ne dela gužve, dokler ne rodim.

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 17:00:36   
taška30
Kakšen teden pred PDP, tudi posteljino sem že takrat oblekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
10.7.2007 17:06:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 20:44:42   
eya
Kakšen mesec pred rokom.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2007 9:29:57   
Anonimen
Postavila sem jo ta vikend, 2 meseca pred pdp, ker so mi prejšnji teden naredili celo otroško sobo na novo in sva z možem seveda postavila vso pohištvo na mesto. In sedaj cele dneve visim v otroški sobi in čakam kdaj pride še prebivalecuser posted image . Posteljnino pa bom dala gor septembra.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2007 11:21:18   
bodoča
Midva sva jo postavila, ko sva jo dobila, da sva videla kako bo zgledalo vse skupaj, zdaj pa čaka lepo pospravljena, da jo zopet postavima nekje v prvi polovici avgusta, rok pa imam v začetku septembra.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?