|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 15:42:36   
Bejba
Naš korenjak se vedno bolj opira na nogice, ko ga hočeš kam položiti. Seveda mu tega ne dovolimo, vendar pa me vseeno nekaj zanima. Ko se opre na nogice, se opre v bistvu na prstke in je kot baletka :). Zanima pa me ali je to pač na začetku normalno ali mu moramo, ko se bo pač res začel opirati in mu bo to tudi glede na starost "dovoljeno", mi pokazati in popravljati podplatke ali bo sam pogruntal, da mora stopiti na celo stopalo :zmeden:? Bojim se namreč, da ne bo hodil po prstkih.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala in razumete moje vprašanje.

LP; B
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 15:53:07   
vidja
Mislim, da če otroka pustiš, da z vso težo stoji na nogah, se kar navadi na cela stopala stopit. Naša je stala pri 6 mesecih in pri 10 je že hodila. Ampak nismo nič forsirali.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 15:53:08   
vidja
Mislim, da če otroka pustiš, da z vso težo stoji na nogah, se kar navadi na cela stopala stopit. Naša je stala pri 6 mesecih in pri 10 je že hodila. Ampak nismo nič forsirali.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 16:04:53   
frutka_
Sicer ne vem koliko je star ampak tudi moj mali se je pri 6,5m že sam postavljal v posteljici/ob opori.
Glede na to, da se postavlja in prihaja interes iz njega je noro da ga tiščiš nazaj, če pa sam kaže zanimanje.
Morda mu kupi kakšne čeveljce, da bo nogica imela boljšo oporo, doma pa naj bo čimveč bos. Naš mali je krčil in še vedno krči prstke na nogah ampak sem prebrala da je to normalno, ker s tem lovi ravnotežje.

Morda ga res popravljaj, nimam s tem izkušenj, ampak ena dobra čvrsta obutev (Ciciban) bi bila zelo na mestu.

LP

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 16:15:44   
Mojca P.
No, mi smo to povprasali v razvojni in je rekla, da je to popolnoma normalno!! Obvezno naj bi ga pustili, da se samo sam dviguje na noge (brez kakrsnekoli pomoci od nas), ce pa ga sami postavljamo pa da je normalno, refleksno, da se upira in, da to se ne pomeni, da bo kaj kmalu hodil in naj tega sploh ne pocnemo??!!.
V glavnem pa za ven v gleznjih cvrste cevlje, doma pa abs-ke.
Po prstkih mine samo po sebi, ker pri dvigovanju zelijo vise in se zato dvignejo na prste, ko pa bodo hodili, pa zaradi ravnotezja baje kar hitro skapirajo, da je na celih stopalcih dosti lazje.:rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 19:39:27   
puncica
mislim da je zara imela podoben problem tukaj poglej:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=37033&idk=89

Mi takih izkušenj nismo imeli. LP

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Postavljanje na nogice
9.5.2005 21:07:07   
filipinka
naš Filp je sicer malo starejši od Anžeta in se tudi že kar lep čas stavi na noge! Midva mu tega ne skušava preprečiti, če je njemu to fajn. Sem pa tudi opazila, da mu je še boljše če je bos!:kuza:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?