|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postava po porodu
20.4.2005 21:08:12   
Maxica
Zanima me, koliko vas je, ki ste po porodu samo z dojenjem izgubile pridobljene kilograme ali pa imate po porodu še lepšo postavo kot prej. Ker zasledujem, da je čisto različno-ene dojijo, pa se kile ustavijo pri +x, enim pa skopnijo zgolj z dojenjem. Jaz sem taka srečnica:bravo:, pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Postava po porodu
20.4.2005 21:09:29   
Jančika_
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Postava po porodu
20.4.2005 21:10:49   
india
Ostalo vse :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Postava po porodu
20.4.2005 21:11:34   
mamsi
Po porodu sm mela idealno postavo, ker med nosečnostjo ni blo placa v želodcu:)-:)-:)-, še prej pa slabost in bruhanje. Pol sm se pa zredila za ene 5 kil, kljub dojenju. Ma zdej pa delam na tem, da bi se normalizirala nazaj, pa se kr neki zgovarjam, sej loh jem ful, k dojim...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Postava po porodu
20.4.2005 21:15:16   
mmetel6
Jaz sem prišla po obeh porodih iz porodnišnice s petimi kg manj kot pred nosečnostjo. Potem pa sem kljub dojenju vzhajala kot kvas za osem kg. :((
Po 3MD sem to izgubila (10 kg) in se trudim, da bi še.
LP, Marjeta

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Postava po porodu
20.4.2005 21:17:38   
Divja vijolica
Jaz sem jih pridelala 30kg :((. Sedaj jih imam še 10 (recimo preveč). TRebuh je :(, rit mi je pa všeč, ker je normalno velika, prej je ni bilo. Ne vem kako imajo lahko ene lepšo postavo kot prej, saj vsi vemo da se trebuh med nosečnostjo nenormalno raztegne.:zmeden: A ja mogoče celotno postavo, trebuh gotovo nima nobena lepši kot pred porodom, ali pač?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Postava po porodu
20.4.2005 21:19:06   
Nogavička
Meni počasi lezejo nazaj, mala bo stara 11 mesecev. Še kakšno kilo pa bom na svoji normalni teži. Postave pa nimam lepše - vse je nekam mehko in mlahavo - bo treba skakat kot:sloncek: in tečt kot:kuza:.
:rozica::rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Postava po porodu
20.4.2005 21:25:42   
Taša
Pri prvem porodu pridelala 12 kg dobila nekaj dol, vendar mi jih je enih par ostalo, pri drugem porodu pridelala 7 kg, že ene 2 meseca po porodu te dobila dol, ampak kaj ko zdej ne gre nič naprej....:((:((:((:(:(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Postava po porodu
20.4.2005 21:26:28   
Alina
Jaz pa sem že na svoji teži pred porodom.;):bravo:;) Na koncu nosečnosti sem imela 13 kg več. Naš Urban bo v soboto star tri mesece. Nisva se dojila, sem si samo izčrpavala 3 x na dan. Kilogrami so kar skopneli.

Me je pa malo strah, da se bom sedaj ko začnem jemati KT kaj zredila. Sedaj se počutim prav fino.

Zelo lepo pa mi je bilo ko sem imela trebušček in ga lepo opazovala kako raste.

Jaz postave nimam nič lepše!

Lep večer.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Postava po porodu
20.4.2005 21:37:28   
Pupica
SKOPNELO vse :sloncek:

Ej sam veš pomoje je to od organizma odvisno. Če si po naravi debelušen, potem lahko pomoje dvojčke dojiš, pa ne skopni:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Postava po porodu
20.4.2005 21:53:35   
Nikica
Malce imam še trebuščka, drugače sem se že vrnila na svoje kile. :sloncek::bravo:Izgubljam pa celulit :sloncek:oz. ga nimam več, le vse je malce mlahavo:hudicek: Imam občutek, da bom izgubila še kaj kilogramov, ker se moj cukr :duda:non stop doji.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Postava po porodu
20.4.2005 21:54:36   
puncica
:((:((:((:((:((:((Nikol več ne bom taka kot sem bila. Zdej so povešene joške, večji boki, celulitasta rita, trebušček, pa še kej bi naštevala imamo najlepšo punčko. Ja no lasje so se mi pa popravl:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Postava po porodu
20.4.2005 21:57:38   
puncica
Pa ne bom več brala takih tem, ker sem potem še bol slabe volje:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.4.2005 22:00:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Postava po porodu
20.4.2005 22:04:18   
Anonimen
Zredila sem se 33kg, sedaj jih imam še 12 viška in tamalega silim, naj duda, duda, duda....:duda::duda::duda::duda::duda::duda:
Sem pa še najbolj podobna :sloncek:. Ja - je pa eno izboljšanje (čeprav pretirano) - iz košarice A sem prilezla na E:ups:.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Postava po porodu
20.4.2005 22:11:01   
Gina
Pri prvem :duda: sem se zredila 20kg, pa so šle v štirih mesecih, pojma nimam kdaj, nazaj vse. Nič trebuha ostalo.

Pri drugi:duda: sem se zredila 12kg, pa so šle nazaj v 11. mesecih. Nič trebuha ostalo.

Pri tretjem:duda: sem se zredila 22kg, pa imam še 5kg viška. Trebuh ostal.

Jaz mislim, da ti po vsakem porodu presnova malo drugače delat. Telo manj kuri. Jaz že celo življenje jem količinsko približno enako, tudi v nosečnosti sem, pa kile imam od 7. razreda OŠ, enake. No, zdaj jih imam 5 več. Ampak za po treh otrocih se mi to sploh ne zdi nič groznega.:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Postava po porodu
20.4.2005 22:17:38   
mata
Jaz sem pridobila 16 kilc in po treh dneh, ko sem prišla iz porodnišnice, sem jih imela 10 manj! Ne vem, a sem fenomen, al kaj, ampak res me je bila ena sama voda, ki je po porodu zginila. No, ostale kile je pa pupa spila, po kakih štirih mesecih:bravo: Samo trebuh še čaka na kakšno mišico:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Postava po porodu
20.4.2005 22:19:09   
Ro-La
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:še vedno +10

....bo se treba spravt na dieto:hudicek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Postava po porodu
20.4.2005 22:21:04   
pegy

Pri prvi nosečnosti dobila 30kg po enem letu dojenja zgubila 20kg se pravi 10 kg ostalo .Pri drugi nosečnosti pridobila 18kg zdaj po 4mes dojenja ostal samo še 1kg sam upam da bo še tistih 10kg za nazaj šlo dol.Drgač je pa viška pri riti ,trebuhu,joškah o celolitu se pa sploh nebom hvalila .Ja pa kaj čem imam vsaj dva najlepša :angel::angel:na svetu .
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Postava po porodu
20.4.2005 22:23:57   
Magi*
ah ja, meni ni jasen pojav kopnenja kilogramov. sem bila prej suhica trlica, zdaj sem fino izpopolnjena, sam trebuh je pa k vzhajajoče testo za kruh:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Postava po porodu
20.4.2005 22:24:16   
Pupica
:bravo:puncica:bravo::bravo::bravo:

se strinjam, v resnici ne bomo nikoli več iste, imamo pa zato najlepše otroke:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Postava po porodu
20.4.2005 22:29:57   
JASNA D
Po obeh porodih v osmih tednih na starih kilogramih. Ampak trebušček je pa tako mlahav:((:((:((:((:((:((:((

Sedaj, pol leta po porodu pa še kilogram do dva manj, kot v starih cajtih, ko še nisem razmišljala o otrocih...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jasna

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Postava po porodu
20.4.2005 22:37:39   
Anonimen
pupic@ in puncica! Se strinjam! Za noben "pridelani" kg mi ni žal. Tudi za to ne, da nimam popolnoma nič za oblečti in daizgledam v vsem, kar navlečem nase kot oblečena :sloncek:. Pomembno je to, da imam sončka, da je zdrav in srečen (no, vsaj zdi se mi).

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Postava po porodu
20.4.2005 23:08:34   
Annny
Jaz imam še plus 4 kg..počasi gre dol:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Postava po porodu
21.4.2005 0:43:23   
polona2
Jaz se lahko za metlo skrijem :)-...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?