Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 13:56:41
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravljena. Seveda te sprejmemo med sebe. Končno ena, ki je rodila na tak lep datum(imam takrat rojstni dan), pa sta že dve rodile en dan prej, namesto 7. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 13:58:42
|
|
|
|
ZARA
|
Maxica...kaj nej recem... WELCOME!!! :bravo: Zdele pred novim letom je prava poplava novih forumovk!!! A ste opazle...punceeeeeeeeeeeeee!!!!
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:06:09
|
|
|
|
mirka
|
Pomojem je kriv dolčas in slabo vreme. Poleti smo ble vse več ali manj zunaj na kofetkih in sprehodih. Pa hvala bogu da obstaja RR- boljš kot katerakoli knjiga o vzgoji otrok,... Welcome maxica! Nemormo zdaj nič nastavljat ko je vse rdečeeee:_) :)-:hudicek::((
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla Maxica:) Iz kje pa si?:) lp,:fis:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:09:18
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- tooooooooo fish...konkretno se dela!!! No Maxica??? Da slismo...
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:11:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, čaki Zara, jst moram hitr vse Ljubljančanke in okoličanke obvestit o srečanjih:)-:)-:)-
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:12:35
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- Ahaaaaa,zato mas take zadrege!!!! Maxica je nekam zginla...
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:13:09
|
|
|
|
mirka
|
smo pa zato me aktivne! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
eeeee, mal je predaleč:) Iz Godoviča je (sem v imenik pogledala...hihi..:hudicek: ) lp,:fis:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:15:49
|
|
|
|
ZARA
|
:)- ...ja jst mam zdele glih cas,pol se bo Zara navlekla za jest pa to... UUUUFFF!!!! Pa za sabo mam ze kosilo za 6 ljudi,sm kr mal zmatrana od vseh nakuhanih kolicin,mislm....groza!!! Obcudujem mamice z 2 in vec detki,ker so res carice!!!
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zara, moja mami ma tri :duda:, v bistvu lohk rečem 4, ker je oči največji :duda:hihi...:)- Pa je skuhala dones za 11 ljudi...pa včeri že torto in gibanico prekmursko, dons pa juho, pa dunajce, pa pečenko pa filanga piščanca pa tenstam krompir pa pomfri pa še sadno kupo:):):) lp,:fis: Ampak...to je že off topic...:ups:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 14:38:15
|
|
|
|
frutka_
|
:bravo:Čestitam Maxica!:bravo:Dobrodošla med nami!!! Upam, da si bomo čimveč pisali! Mi pa smo lani ob tem času povedali, da prihaja Filip:modri::duda::modri:. Najprej smo za Miklavža povedali staršem in nato še ostalim prijateljem. In zdaj ga imamo tukaj. Lani je bil ob tem času velik 48mm...zdaj pa 71cm! Pravi poskok v rasti!:sloncek::nosecka::sloncek:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 15:13:09
|
|
|
|
india
|
Dobrodošla, Maxica! Kar veselo na dleo in nam kaj o svojem srčku povej!:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 15:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:bravo::bravo::)-Še nobeni nismo rekli ne...DOBRO NAM DOŠLA!!!!!!!Veselimo se že klepetanja s teboj!:bravo::)-:)-:)- Lp Neva:rozica:
|
|
|
|
Postala sem "aktivna" na RR 5.12.2004 23:07:59
|
|
|
|
Maxica
|
Evo me, bolje pozno kot nikoli. Smo šli popoldne po Miklavža k babicam in dedkom in prababicam in pradedkom. Smo komaj pritovorili domov vso robo;). Radovedna Ribica je izdala moje poreklo, no, ti kr obveščaj o srečanjih, saj v Ljubljani tudi delam, tako da nisem tako daaaaaaaleeeeč stran, kot zgleda na prvi pogled. O mojem srčku izveste kaj več, gotovo, saj imava skoz ene "probleme". No, tako se vsaj meni, novopečeni mamici zdi. Tako da vas bom gotovo obveščala o vsem. Ja, moj mali je bil pa lani tak čas velik 13mm!!! Sem bila v bolnici zaradi bruhanja.:(Sedaj ima pa skoraj 70cm. Lepo! No, zdaj grem pa tudi jaz nastavit Miklavžu, da mi slučajno ne uide, hehe. Nočka!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?