|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postajam nestrpen
30.12.2007 18:08:26   
Anonimen
še pred kratkim sem bil zagrizen borec proti anonimnim uporabnikom iz raznih razlogov, sedaj pa ugotovim, da imam stvari na duši, ki jih drugače kot tako, da se skrijem za najbolj pogostim nickom na tem forumu, ne bi mogel obelodaniti. Žal, je tokrat stvar tako resna in občutljiva, zatorej tudi temu primerno nevarna in ostajam pri potrditvi pregovora, da se zarečenega kruha itak največ poje. Že žvečim...

Namreč problem. Malo je reči partner. Poskušal sem, vztrajal, odločno vzel stvari v svoje roke pa mi vendar nekako ne uspeva. Verjetno nisem bil dovolj odločen. Mislim, da v svojem problemu človek vseeno na koncu koncev ostane sam. In če v drek zabredeš, moraš iz dreka sam. Kaj ti pomaga roka najbližjega, če je nisi pripravljen sprejeti. Da vam razložim na kratko. Ne bo nobenega ogovarjanja, partnerja ljubim iz vsega srca, ampak po nekaj letih ugotavljam, da izgubljam voljo. Postajam nestrpen, zelo, postajam nemiren v njegovi bližini. Bolj ko razmišljam kako problem rešiti, vse bolj so mi jasne določene stvari, ki me še bolj oddaljijo od ljubljene osebe. Pa ne da se nisem trudil. Z vso odgovornostjo lahko trdim, da sem sam izpostavil problem, prosil za odgovor, mnenje, stališče, in ga nikoli dobil. Vse na kar sem zmeraj znova naletel je samo obramba in zid, ki je ščasoma postajal vse višji. Kaj narediti, ko nekdo ki živi ne ve čemu živi. Ne ve, kako živeti. Ne ve niti kaj si od tega življenja želi. Razumem probleme smisla življenja, sam sem se pred kratkim znašel v življenjski krizi, izplaval in zdaj so mi stvari jasne kot nikoli. Pa vendar izgubljam vero in upanje v boljše jutri. Vsaj za naju. Kako naprej dokler eden z vso silo vleče nazaj.
Bila je polna upanja, imela je neko sliko prihodnosti, zdaj se mi zdi popolnoma zgubljena. Največji problem je vsak novi dan. Tisti, ki je pred teboj in za katerega ne veš kaj boš z njim počel. Čas in prostor zreduciran okrog otrok in znotraj štirih zidov varnega in toplega domeka. Bog ne daj vsiljivcev, bog ne daj kakršnekoli grožnje, ki bi lahko uničil tako skrbno zastavljen plan dneva - rutino. Prebral sem veliko knjig, mislim, da vem tudi kje leži bistvo problema in nekje pred časom sem prišel do sklepa, da je edina možnost za rešitev katarza. Katastrofa, trdno ateriranje, padec na trda, realna tla, ki te spravi v gibanje. Samo to! V bistvu fantastično sredstvo discipliniranja in prevzgoje. Zavedeti se, da si za svoje življenje in srečo odgovoren sam. In da ga nosiš kot si ga sam skrojiš...

Marogica, upam tudi na tvoj odgovor (bi ti pisal na pm, vendar ... glej zgoraj. Bi mi dosti pomenilo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postajam nestrpen
30.12.2007 18:11:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2007 18:14:23   
Anonimen
Kakšen odgovor pa želiš?

Ljudje gremo včasih pač vsak v svojo smer, tudi v partnerstvu se lahko zgodi da nekdo "preraste" drugega. Lahko se s tem sprijazniš, lahko se trudiš spremenit, če imaš upanje in moč da to lahko spelješ, lahko pa....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2007 18:14:41   
*alja*
Ne razumem user posted image user posted image user posted image

A želiš vsem povedat da si gej, al kaj drugegauser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2007 18:15:33   
Anonimen

Ja ampak,če praviš,da si probal marsikaj nardit za to vezo a ona kljub temu vleče nazaj a se pol sploh splača trudit naprej?
Ker,če eden ni zainteresiran bo težko.Sicer pa nevem kaj pametnega svetovat razen,če poskusiš še enkrat se pogovorit.user posted image

šE nekaj:praviš,da veš kje je bistvo problema?Zakaj pa ga ne začneš,če se da odpravit?
No ja saj razumem,če ona ni pripravljena sodelovat pri reševanju le tega bo težko.

< Sporočilo je popravil Jelica36 -- 30.12.2007 18:16:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2007 18:23:36   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Ma,saj ni gej,kot jaz razumemuser posted image

V bistvu je naveličan takega življenja s partnerico kot ga ima,oz. je naveličan vsegauser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2007 18:24:28   
Anonimen

Iz česa si pa to potegnilauser posted image user posted image

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 18:44:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Bila je polna upanja, imela je neko sliko prihodnosti, zdaj se mi zdi popolnoma zgubljena. Največji problem je vsak novi dan. Tisti, ki je pred teboj in za katerega ne veš kaj boš z njim počel. Čas in prostor zreduciran okrog otrok in znotraj štirih zidov varnega in toplega domeka. Bog ne daj vsiljivcev, bog ne daj kakršnekoli grožnje, ki bi lahko uničil tako skrbno zastavljen plan dneva - rutino.

A pa misliš, da je izgibljena? Meni se pa zdi, da me Mama. Prej pač ni bila. Zdaj par let bo, ko bodo otroci zrasli, boš pa dobil ženo nazaj. Morda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2007 18:45:39   
malecka

Ne razumem

A želiš vsem povedat da si gej, al kaj drugega

Iz česa si pa to potegnila

Mogoč iz tega ker anonimen piše za moško osebo, razen v parih zadnjih vrsticah!

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 18:46:02   
*alja*

še pred kratkim sem bil zagrizen borec

partnerja ljubim iz vsega srca, ampak po nekaj letih ugotavljam, da izgubljam voljo. Postajam nestrpen,

A sem res blont? Jas iz tega to razberem user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 18:51:08   
Anonimen
Tudi jaz berem, kot da je zaljubljen v moškega. user posted image

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 18:57:25   
malecka
No anonimen zdaj se pa zjasni mal pišeš za moško mal za žensko osebouser posted image

Jaz tud to zastopim da imaaš rad user posted image

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2007 18:58:25   
Anonimen
Se je pač zatipkou no.....

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2007 18:59:15   
malecka
u me ježe prehiteluser posted image

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 19:02:16   
Anonimen
Anonimen, mislim, da se je pri vama zgodilo tisto, kar se po nekaj letih skupnega življenja velikokrat zgodi.
Vse je postalo rutina. Morda ni več privlačnosti med vama, posledično tudi slabši sex, ali ga pa sploh ni.
Če tako oba čutita je vseeno lažje nekaj ukreniti, če pa je enemu še do veze ,se mora pa sam truditi, kar je pa težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2007 19:03:01   
Anonimen
Kaj, če napišem partner, pomeni da je to moškega spola? Partner, univerzalno! 

Še nekaj za bistre glave RR-a. Poanta vsega sploh ni v tem. In kdor se je najdel v tem postu, tistemu je namenjen. Ostali pa - SIKTER! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2007 19:07:33   
Rubin.
In kakšen nasvet bi rad?

Sej koliko sem lahko razbrala iz posta je tebi vse jasno ( tvoje besede: zdaj so mi stvari jasne kot nikoli), njej ni (tvoje besede: Kaj narediti, ko nekdo ki živi ne ve čemu živi. Ne ve, kako živeti. Ne ve niti kaj si od tega življenja želi).

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2007 19:27:07   
kalbo
A sploh ma vezo, a je njegov partner moški al ženska. Men se zdi, da ne.

Anonimen, če pa želiš kak odgovor, pa nasikanost definitivno ni prava pot.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2007 19:30:50   
scubadiver

Še nekaj za bistre glave RR-a. Poanta vsega sploh ni v tem. In kdor se je najdel v tem postu, tistemu je namenjen. Ostali pa - SIKTER! 

Pa ne se zdej ti pizdit. Obstajata partner in partnerka in tvorita par. In če moški piše o partnerju bo večina razumela da gre za homoseksulani par. Sicer pa si ti tisti ki hoče nasvet. mal drugačen odnos mogoče ne bo škodil user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.12.2007 19:30:50   
malecka

Kot kalbo,  z takim odnosom ne pričakuj odgovorov, mi si hočemo samo eno sliko ustvarit, da potem lahko svetujemo.

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.12.2007 19:31:54   
Anonimen
Hmmm problem ni enostaven res ne.Ampak po mojem je potreben res ornk pogovor še enkrat ali pa dvakrat.In tudi,če takrat nebo nobenga efekta saj veš kako pravijo:kufre pa vrata.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.12.2007 19:32:26   
malecka
scubadiver, a sva se zmenleuser posted image user posted image

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.12.2007 19:33:02   
Taula
Nestrpnost do vseh očitno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.12.2007 19:33:26   
Anonimen
Upam, da pride kmalu Marogica, da ti da pameten nasvet. Drugič pa jo zvrcni na ZS, če moramo drugi šccccc....

Saj je tema javna, ne?  Torej:.....

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.12.2007 19:35:16   
paris

pred časom sem prišel do sklepa, da je edina možnost za rešitev katarza. Katastrofa, trdno ateriranje, padec na trda, realna tla, ki te spravi v gibanje. Samo to! V bistvu fantastično sredstvo discipliniranja in prevzgoje. Zavedeti se, da si za svoje življenje in srečo odgovoren sam. In da ga nosiš kot si ga sam skrojiš...

Popravi me, če se motim. Partnerico želiš zdramiti iz njenega "zimskega spanja"  s šokom, z ultimatom.  Ali bo po moje ali pa grem, a tako nekako?  Tak način, se mi ne zdi pravi, celo zelo riskanten je. Posledice so lahko šokantne predvsem zate. Čisto lahko ostaneš sam, veš? Nikakor mi nista všeč besedi discipliniranje in prevzgoja, nekako se mi bere, kot, da bi hotel dresirati psa!? Napiši kaj več.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?