Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pospešitev menstruacije 2.10.2007 13:17:43
|
|
|
|
soncece24
|
Napij se ga - alkohol širi žile
|
|
RE: Pospešitev menstruacije 2.10.2007 13:22:59
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Napij se ga - alkohol širi žile
|
|
|
|
RE: Pospešitev menstruacije 2.10.2007 13:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi to mi je že na pamet padlo. Mogoče kakšen kozarček rdečega vina al kaj? Mah, pred ss je bila točno na 28. dni. Prejšnja na 31 dan, zdaj je pa že 32. dan pa še nič. Upam, da bo čim prej, mogoče mi tudi psiha mal nagaja, ker si tako močno želim da končno pride in nato . Lp vsem pa veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Pospešitev menstruacije 5.10.2007 13:29:01
|
|
|
|
nima
|
Od naravnih stvari za pospešitev sem jaz slišala le za vino...se pravi da piješ rdeče vino...kako bolj močno....teran,refošk. Tudi med kak kozarček in jo pospeši. Hmmm...bi bila zanimiva kura namesto dabrostona....2 krat na dan po pet dni....se pravi v mojem primeru 2 steklenici terana 5 dni....haha....no ja danes sem pač polna idej...ne porajtat in vsekakor ne prakticirat oz. pretiravat.Malo šale pa tud mora biti . Upam da čimprej dobiš tega rdečega vraga in kmalu ugledaš ....
|
|
|
|
RE: Pospešitev menstruacije 5.10.2007 13:37:25
|
|
|
|
sayuri
|
Rdeče vino, seks. To so tud men svetovali. No...men ni pomagalao ne eno ne drugo
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.