Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 9:59:42
|
|
|
|
špelin@
|
Kruhomat imam že kar nekaj časa in ga vsakodnevno pridno uporabljamo V bistvu ne vem, od kod, ampak nekje sem pobrala, da se teflonska posoda kruhomata ne sme prati v pomivalnem stroju Torej jo jaz lepo vsakič čistim na roke In potemtakem vsaj od zunaj ni brezmadežna - si ne upam pretiravati zaradi tesnil. No, pred kakšnim tednom je bil naš kruhomat na servisu (crknil je jermen - še v garanciji) in posoda je prišla nazaj zdrgnjena v nulo - od zunaj in od znotraj. Je pa zagotovo naša, ker jo prepoznam po manjši "buli", ki jo je dobila ob padcu s pulta Nekako ne izgleda, da bi jo nekdo ročno drgnil, razen, če bi v zunanji kotičkih uporabil mini pilico za nohte ali zobotrebec, zavit v "šmirgl" papir - me je sram vprašati na servis, če jo je fliknil v pomivalca, zato sprašujem vas: se sme posoda kruhomata prati v pomivalnem stroju?? Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 11:15:36
|
|
|
|
Majuska
|
Midva sva jo enkrat fliknila kar v pomivalca, pa je bilo vse ok ... jaz bi na tvojem mestu vseeno kar vprašala na servisu, kako so jo sčistili, zgubiti ne moreš nič.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2008 12:44:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 12:48:00
|
|
|
|
mlavla
|
tudi mi jo peremo v pomivalcu..pa je zaenkrat še čist vredu
|
|
RE: Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 12:49:37
|
|
|
|
qwasy
|
Jaz jo pomivam na roke, kot piše v navodilih. Pa je vseeno mičkeno odrgnjena sem in tja .
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?