Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 6.10.2008 21:37:34
|
|
|
|
urška
|
malo off topic: a ti si hodila na SŠGT v LJ mogoče? drugače pa odgovor na tvoje vprašanje: jaz bi vzela nemščino.
|
|
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 6.10.2008 21:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Izberi tisti jezik, ki te veseli.
|
|
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 6.10.2008 23:08:08
|
|
|
|
arabela*
|
če smo že pri jezikih,kateri pa se vam zdi lažji
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 7.10.2008 8:03:44
|
|
|
|
urška
|
italijanščina je mogoče malenkost lažja. če ne zaradi drugega, ker ni tako velike zmešnjave s spolom kot v nemščini (der, die, das), ko se je treba dejasnko naučit katerega spola so stvari, ker so itak čist drugačnega kot v slovenščini. italijani pa mislim, da imajo samo ženski in moški spol.
|
|
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 7.10.2008 9:08:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška malo off topic: a ti si hodila na SŠGT v LJ mogoče? drugače pa odgovor na tvoje vprašanje: jaz bi vzela nemščino. Ja Urška, res je - le kako si uganila - tista počasna profesorica me je dve leti učila, a tebe tudi? Kateri letnik rojstva pa si? Koliko si stara, da ne bova ugotovili, da sva bili sošolki, sem imela eno Urško za sošolko.
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 7.10.2008 9:09:11
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Meni je drugače nemščina bolj zafrknjena, samo podlage imam več kot pri italjanščini.
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 7.10.2008 9:21:15
|
|
|
|
urška
|
pa sej boste 2. tuj jezik imeli od začetka. se pravi osnove. tko da je skoraj vseeno koliko osnov imaš od prej.
|
|
|
|
RE: Poslovni tuji jezik II - nem.vs.it? 7.10.2008 9:46:58
|
|
|
|
urška
|
zdej, ko vem kaj študiraš, ti svetujem, vzami nemščino. ker imaš ziher dovolj podlage, da boš izpit z lahkoto naredila
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?